Life

Vedetă de la Chefi la cuțite, decizie tranșantă după ce a născut! Nu mai vrea să audă de copii

O îndrăgită vedetă de la Chefi la cuțite a luat o decizie fermă după ce a adus pe lume o fetiță. Dezvăluiri în exclusivitate!
09.01.2024 | 15:35
Vedeta de la Chefi la cutite decizie transanta dupa ce a nascut Nu mai vrea sa auda de copii
Andra Mihail, vedetă de la Chefi la cuțite, în sezonul 9. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Andra Mihail, una din cele mai sexy vedete de la Chefi la cuțite, participantă în sezonul 9, a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK despre viața de mămică. Frumoasa bucătăreasă are o fetiță de trei luni, căreia i-a pus numele Sia, și susține că i-a schimbat complet viața!

Andra Mihail, vedetă la Chefi la cuțite 9, totul despre viața de mămică. Nu vrea să audă de al doilea copil!

Andra a oferit un interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre provocările cu care a venit bebelușa ei pe lume. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1, nu mai are de gând să mai facă alți copii, așa cum ne-a mărturisit. Se mulțumește, cel puțin deocamdată, cu minunăția care a apărut în viața ei.

ADVERTISEMENT

De câteva luni experimentezi și rolul de mămică. Simți că s-a schimbat viața ta din momentul în care ai adus-o pe lume pe micuța Sia?

Andra de la Chefi la cuțite: –  Da, simt cum viața mea a devenit un roller coaster. Sunt multe sentimente la o intensitate foarte mare, în primul rând e o mai mare grijă în tot ce fac și faptul că viața unui omuleț depinde de ține în totalitate. În primele 3 luni ale Siei am zis că nu reușesc să fac față,  apoi a început să devină și ea mai “om” , să râdă, să mai scoată câte un sunet, iar lucrurile astea au făcut că viața de mămică să fie frumoasă. Un copil este o binecuvântare, dar trebuie să recunoaștem că vine și cu multe necunoscute!

ADVERTISEMENT

Care au fost cele mai dificile momente pentru tine?

–  Sunt foarte multe necunoscute și nu sunt ușoare deloc. Este destul de epuizant când nu știi efectiv ce să faci și cum să faci să îi fie bine. Am experimentat răceli, erupții dentare. Lipsa somnului este cea mai grea experiență.

„Îmi ajunge!”

Dar cele mai frumoase momente? 

– Noi ne doream foarte mult un copil și încercam de ceva timp să avem unul. Momentul când am aflat, o să fiu sinceră… m-a speriat destul de tare, dar m-a și bucurat foarte mult. A fost un amalgam de sentimente. Nu eram în țară când am făcut testul de sarcină și probabil de aici și frica. A fost pentru prima dată în viață când eram însărcinată.

ADVERTISEMENT

Te vezi mămică și de băiat?

Andra Mihail, fostă concurentă la Chefi la cuțite: –  Nu mă mai văd mămică decât pentru Sia. Crede-mă că îmi ajunge! Sia este un copil foarte activ și așa a fost încă de la naștere. Nu a fost niciodată genul “unde-l pui acolo stă”. Nu a fost și nu este plângăcioasă, dar este activă. Trebuie să mă joc cu ea, să o țin în picioare, se plictisește extrem de repede și mereu trebuie să îi găsesc activități noi.

Andra, despre relația cu tatăl micuței după ce a devenit mamă

O lași pe micuță și în grija altor persoane din când în când? Cine te ajută?

–  Foarte rar se întâmplă. O mai las cu bunicile când sunt nevoită să plec undeva cu treabă sau am vreo programare undeva. În rest, mă ocup eu exclusiv de ea. Sunt mamă cu normă mai mult decât întreagă.

ADVERTISEMENT

Cum e tăticul în relația cu fetița?

–  Soțul mă ajută foarte mult. Este foarte prezent în creșterea Siei. Nu am ce să îi reproșez și chiar am o mare admirație pentru tot ce face. Lucrează până seara, iar când vine acasă intră în altă tură (n. red.: râde).

Cum ați petrecut primele sărbători în trei?

–  Cu oboseală, dar frumos. Am mers la părinți și am petrecut la ei. Știi cum sunt bunicii, se băteau pe copil încontinuu.

Primele sărbători ale vedetei Chefi la cuțite cu micuța: „A primit haine și jucărioare”

Ce cadouri ați primit?

–  Am primit multe! Sia, în mod special, a primit haine și jucărioare. Încă păstrăm tradiția asta de când suntem mici, să împachetăm cadourile, să fim surprinși când le desfacem.

Cum e relația ta cu tatăl fetiței de când ați devenit părinți?

–  E mult mai strânsă și mai închegată. Suntem mai deschiși unul cu celălalt și văd foarte multă înțelegere din partea lui Alin față de mine.

Mai aveți timp și pentru voi?

Andra de la Chefi la cuțite: –  Nu, foarte rar se întâmplă. Încercăm să privim totul cu răbdare și să înțelegem că vom avea timp și de noi când o să mai crească Sia puțin.

Fosta concurentă vrea nuntă, dar nu se pripește

Vă gândiți și la căsătorie?

–  Daaa, normal! Încă nu suntem în pregătiri de nuntă, dar urmează să ne concentrăm și pe tema asta. Ne dorim să ne distrăm mult la nunta noastră. Am decis să mai așteptăm puțin, poate un an, să fie mai ușor pentru noi când va avea loc evenimentul.

Ce simți că lipsește acum din viața ta?

–  Din tot ce făceam înainte, totul! Viața mi s-a schimbat la 180 de grade. Mă ocup în totalitate de copil. Nu am niciun ajutor extern. Pe viitor, încerc să mă gândesc la o variantă să îmi fie mai ușor să îmi pot relua unele din activități.

Ce planuri ai pentru 2024 pe plan personal și profesional?

–  Mi-am propus să mă ocup mai mult de mine. Anul 2023 a fost exclusiv despre copil. Abia acum pot spune că m-am mai relaxat puțin și că o pot lăsa în grija bunicilor. Pe plan profesional, nu am cum să mai plec să filmez cum făceam înainte câte 12 ore. Încerc să fac ceva mai mult de acasă.

ADVERTISEMENT