Sport

Moment de reculegere înainte de Universitatea Craiova – Rapid! Ce mesaj au afișat suporterii. Update

Este doliu în familia Universității Craiova înaintea derby-ului cu Rapid București. Ionuț Oprea, unul dintre cei mai devotați suporteri, a murit cu o zi înaintea meciului.
04.03.2024 | 20:08
Moment de reculegere inainte de Universitatea Craiova  Rapid Ce mesaj au afisat suporterii Update
Doliu la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu Rapid! A murit unul dintre cei mai dedicați fani. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT
04-03-2024
18:16

Moment de reculegere înainte de Universitatea Craiova - Rapid

Înaintea ca partida dintre Universitatea Craiova și Rapid să înceapă, pe stadionul Ion Oblemenco a avut loc un moment de reculegere pentru Ionuț Oprea. Fanii au afișat un banner cu un mesaj dedicat pentru suporterul stins din viață, în timp ce poza lui și o lumânare au fost așezate pe un scaun din tribună.

 

„Alb-albaștrii” au primit o veste tristă înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Rapid București. Ionuț Oprea s-a stins din viață cu o zi înaintea confruntării de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar gruparea din Bănie a anunțat decesul înfocatului suporter.

Doliu în familia Universității Craiova! Un suporter devotat s-a stins din viață cu o zi înaintea derby-ului cu Rapid

Inima lui Ionuț Oprea a încetat să bată cu o zi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Rapid București. Confruntarea dintre cele două formații este programată luni, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă unul dintre cei mai devotați fani nu va fi alături de „leii” din Bănie de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Fanul înfocat al grupării din Bănie a ținut culorile „alb-albastre” în suflet de-a lungul vieții sale. Ionuț Oprea era printre suporterii Universității Craiova nelipsiți de la partidele disputate de „alb-albaștrii” pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Vestea tristă pentru familia „alb-albastră” a fost anunțată de Universitatea Craiova pe rețelele de socializare. O tragedie era pe cale să se întâmple și în timpul partidei cu FCSB, atunci când salvarea a intrat pe teren pentru a acorda primul ajutor.

ADVERTISEMENT

„Veste tristă. Astăzi ne-a părăsit Ionuț Oprea, un suporter devotat al Universității Craiova, nelipsit de pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Cine l-a impresionat pe Mihai Rotaru după Petrolul – Universitatea Craiova: „Au făcut spectacol”

Mihai Rotaru a oferit primele declarații după Petrolul – Universitatea Craiova, scor 2-3, la FANATIK SUPERLIGA. Acționarul „alb-albaștrilor” este mulțumit de modul în care s-au descurcat Jovan Markovic, Alex Mitriță și Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

„Au depus efort, s-au apărat, au făcut spectacol. A fost ceea ce şi-au dorit suporterii de la oamenii de atac. Dar, toţi jucătorii au fost bine. Ndong a revenit după o lungă perioadă, Screciu, Mateiu… A fost o echipă bună, care a jucat ieri.

A intrat foarte bine Markovic, a întors şi la Sepsi. A jucat bine şi cu Botoşani, şi cu Voluntari. Depune mai mult efort. Vedem un alt Markovic. Şi lui îi lipsesc meciurile, mai multe minute. Un jucător se dezvoltă pe măsură ce joacă.

ADVERTISEMENT

El a fost golgheterul campionatului în urmă cu doi ani de zile, dacă scoatem penalty-urile lui Coman şi Ivan. Cele 12 goluri sunt acţiunile lui. Îl are pe Mitriţă şi pe Baiaram lângă el şi se vede. Eu am pretenţii de la Markovic. Cu toţii trebuie să avem. El în fiecare etapă ar fi putut să înscrie. Pe măsură ce va avea constanţă, el va înscrie”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „total goluri Universitatea Craiova: peste 1,5” la meciul Universitatea Craiova - Rapid