Life

Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante, la aproape trei ani de la moartea tatălui: “Jumătate din tine nu mai e”

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri emoționante, la aproape trei ani de la moartea tatălui. Actriței îi lipsește foarte mult părintele ei.
26.06.2023 | 09:14
Laura Cosoi dezvaluiri emotionante la aproape trei ani de la moartea tatalui Jumatate din tine nu mai e
Laura Cosoi și-a pierdut tatăl în urmă cu aproape trei ani. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a făcut câteva dezvăluiri emoționante, la aproape trei ani de la moartea tatălui ei, Marius Cosoi. Actrița a trecut printr-o pierdere cumplită și simte în continuare lipsa părintelui ei.

Ce dezvăluiri emoționante a făcut Laura Cosoi, la aproape trei ani de la moartea tatălui

Tatăl actriței s-a stins din viață în urmă cu aproape trei ani, iar pierderea a fost una foarte grea. Laura Cosoi a avut o relație foarte bună cu părintele ei, care a fost un adevărat model pentru ea. De altfel, vedeta și-a ales un soț care are trăsăturile tatălui ei.

ADVERTISEMENT

“Eu mi-am ales un soț care se comportă cu copiii mei cum se comporta tatăl nostru cu mine și cu Alina. Mi se pare că tata a avut acest dar minunat și vocație de a fi părinte. A fost un părinte implicat, un om foarte bun și foarte bun în ceea ce ne privește, și aș putea spune nonconflictual. (…)”, a declarat Laura Cosoi pentru VIVA.

Îndrăgitei actrițe îi este foarte dor de tatăl ei și au existat multe momente în care i-a simțit lipsa. Laura Cosoi simte că lipsește o parte din ea de când și-a pierdut tatăl, însă știe că acesta a trăit o viață frumoasă.

ADVERTISEMENT

“Da, îmi lipsește foarte mult, pentru că am avut o relație foarte frumoasă, și iată că a fost botezul și mi-a lipsit. Chiar mă uitam pe lista de invitați și am reluat lista de la Vera, de acum doi ani, iar tata nu era acolo, adică era și acum… E foarte greu, pentru că jumătate din tine, din copilul din tine, nu mai e.

Dar o ai pe mama și te bucuri de ce ai… Întotdeauna găsesc cumva plinul paharului și, în situațiile astea, mă gândesc că a trăit frumos, a trăit cât a vrut Dumnezeu și a trăit așa cum i-a plăcut lui, fără restricții. Contează și asta, cred, calitatea vieții”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Marius Cosoi a murit la finalul lunii noiembrie 2020. A fost antrenor și jucător de baschet, dar și profesor de educație fizică. Și-a dedicat viața sportului, iar în 2003 a fondat unul dintre cele mai vechi cluburi de baschet feminin din România.

Ce relație are Laura Cosoi cu mama ei

În cadrul aceluiași interviu, Laura Cosoi a vorbit și despre relația cu mama ei. În copilărie, actrița și sora ei, Alina, erau foarte atașate de femeia care le-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță din “La Bloc” spune că mama ei a fost și îi este în continuare cea mai bună prietenă. Vedeta are o relație foarte bună cu mama și cu sora ei. Atunci când are nevoie de ajutor, apelează adesea la cele două femei importante din viața ei.

“Făceam foarte multe cu mama, marea majoritate a lucrurilor le făceam cu ea, adică nu știu dacă aveam prieteni cât mama îmi era cea mai bună prietenă și în continuare îmi este.

Alina și mama sunt persoanele cu care vorbesc absolut orice, în orice moment, bine, rău, orice frică, anxietate, nedumerire, ajutor. Am nevoie, apelez la ele”, a mai spus blondina.

În adolescență, Laura Cosoi ieșea adesea cu mama și cu sora ei. Fiind o persoană mai elegantă, Ligia Delia Cosoi încă o atenționează pe fiica ei cu privire la machiaj și vestimentație. În plus, femeia care i-a dat viață actriței este și acum foarte atentă la aspectul fizic.

“Mama e genul de prezență magnetică, atunci când intră undeva se face liniște, toată lumea se uită spre ea, învăluie o încăpere cu prezența, ceea ce e rar, e foarte rar să întâlnești oameni care să aibă energia aceasta”, a adăugat Laura Cosoi.

ADVERTISEMENT
Tags: