Life

Laura Cosoi, vedeta din La Bloc, revine la tv: ”Lucrez pe constelații familiale”

Laura Cosoi revine pe micile ecrane la 15 ani de când s-a difuzat ultimul episod din serialul „La bloc”. Actrița a dezvăluit teama ei!
20.10.2023 | 14:28
Laura Cosoi vedeta din La Bloc revine la tv Lucrez pe constelatii familiale
Laura Cosoi, din nou pe micile ecrane, într-un serial de comedie. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi revine pe micile ecrane, la 15 ani de la ultimul episod difuzat din serialul „La Bloc”, tot într-o comedie! Vedeta va apărea în producția „Bravo, tată!” de la Antena 1. Rolul ei este unul provocator.

Laura Cosoi revine pe micile ecrane, la 15 ani după „La Bloc”

Actrița care a făcut furori pe vremuri alături de Dana Rogoz și Tily Niculae a dezvăluit, în exclusivitate, teama pe care o are de fiecare dată când filmează. De la filmările pentru „La bloc” și până în zilele noastre, actrița susține că s-a maturizat destul de mult. A evoluat din punct de vedere profesional, însă există un lucru de care nu poate scăpa: îi e frică să cadă în ridicol!

ADVERTISEMENT

Vedeta va juca rolul unei femei care are tot felul de ”puteri” interesante. E vorba de un personaj care pe cât pare de desprins de realitate, pe atât de mult va reuși să capteze atenția tuturor. Laura Cosoi este Letiția în serialul „Bravo, tată”, acolo unde joacă alături de alte nume cunoscute precum Răzvan Fodor, Ana Odagiu, Liviu Vârciu sau Cosmin Natanticu, printre alții.

Actrița cunoscută pentru boom-ul dat de serialul „La Bloc” ne-a spus că scenariștii au scris personajul din serialul de la Antena 1 special pentru ea. Asta a făcut decât s-o onoreze. Când a primit propunerea, aflând că rolul a fost scris tocmai ca să îl joace ea, Laura Cosoi a acceptat din prima oferta.

ADVERTISEMENT

Actrița va juca rolul unei femei cu puteri ”paranormale” în serialul „Bravo, tată!”

„Am inspirat scenariștii să scrie acest rol dedicat mie 100%. E un compliment fantastic când inspiri pe cineva să creeze un personaj. Îmi face mare plăcere să fac parte din această echipă. Sunt Letiția.

Sunt super-orientată pe spiritualitate, meditație. Curăț chakrele familiei, lucrez pe constelații familiale. Poate fi un personaj ușor desprins de realitate. E, însă, cumva mai în realitate decât oricine, de fapt”, a declarat Laura Cosoi, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă, după pauza de 15 ani de la filmările pentru „La Bloc” și experiența în tv îi este mai ușor sau mai greu acum să practice meseria de actriță, Laura Cosoi a spus că a reușit să se surprindă pe ea însăși de foarte multe ori la filmări. Nu a scăpat, însă, de teama de a cădea în penibil.

Cea mai mare teamă cu care trăiește Laura la filmări: „E nasol”

„Mă surprind de foarte multe ori pe set făcând lucruri pe care în mod normal dacă le-aș vedea sau mi-ar spune cineva că ar trebui să fac anumite scene, aș crede că nu le-aș putea face. Practic, renasc de undeva fără să am un simț al ridicolului, de fapt eu având un simț al ridicolului foarte dezvoltat. Mă arunc în niște situații în care în mod conștient și de teama ridicolului n-aș face-o.

ADVERTISEMENT

Se pare că undeva în mine există o doză de nebunie. O duc până la capăt. Comedia te implică și trebuie să te arunci mult. Comediile întotdeauna au o linie fină, e foarte greu să faci comedie. E cel mai greu de realizat. Are multe nuanțe, e ca o formulă matematică.

Dacă nu îți iese formula aia chimică, de matematică, de ritmicitate e un eșec total. Sacadarea asta și ritmul ăsta trebuie prins. Nu știu, e o rețetă pe care trebuie s-o stăpânești foarte bine. Ridicolul vine din a fi în afara rolului, în afara situației. Să nu te acordezi, practic, ca într-o orchestră cu ceilalți, e nasol”, a completat Laura Cosoi, în dialogul avut cu FANATIK.

Laura Cosoi a dezvăluit, în final, și ce face în timpul ei liber, atunci când nu filmează, ca să se relaxeze. E înnebunită după documentare psihologice! „Mai nou, îmi place să mă uit la documentare.

Mă uit la documentare din astea, thrillere pishologice care să mă rupă total de mine și de ce trăiesc astăzi. Așa mă relaxez eu foarte bine”, a încheiat Laura Cosoi.

ADVERTISEMENT