Life

Doliu uriaș în lumea filmului. A încetat din viață un actor iubit de oameni din întreaga lume

S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Vestea morții sale a picat ca un trăznet asupra familiei și a fanilor
27.12.2023 | 19:06
Doliu urias in lumea filmului A incetat din viata un actor iubit de oameni din intreaga lume
A murit unul dintre cei mai celebri actori din lume Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Începând de azi, lumea cinematografică este mult mai tristă. Unul dintre cei mai cunoscuți actori s-a stins din viață, lăsând în urma lui multe persoane îndurerate, dar și multe semne de întrebare.

Lee Sun-kyun, actorul din ”Parasite” a murit la 48 de ani

Vestea morții lui Lee Sun-kyun a picat ca un trăznet asupra întregii lumi cinematografice. Actorul care a devenit celebru după rolul din pelicula câștigătoare a Premiului Oscar, ”Parasite”, a murit la 48 de ani.

ADVERTISEMENT

Lee Sun-kyun a fost găsit fără suflare în mașina lui, într-un parc din Seoul. Imediat după ce a fost găsit, presa a relatat că familia lui a fost cea care l-a dat dispărut. Se pare că actorul a plecat de acasă și a lăsat doar o scrisoare în urma lui.

Momentan, agenția care se ocupă de Lee, HODU&U Entertainment nu adat nicio declarație oficial cu privire la motivul din spatele morții actorului. Însă, i-a rugat pe toți să nu răspândească vești false și informații neconfirmate.

ADVERTISEMENT

Lee Sun-kyun a fost subiectul unei investigații privind folosirea de droguri în cadrul unei acțiuni de combatere în curs în Coreea de Sud. Potrivit publicației Sky News, se pare că actorul a fost audiat de trei ori, inclusiv într-o sesiune care a durat 19 ore, într-un weekend.

Actorul a fost implicat într-un scandal care nu îi dădea pace de mai bine de două luni

Conform agenției de știri Yonhap, actorul din ”Parasite” a declarat că a fost păcălit de o persoană să consume droguri. Se pare că acesta ar fi fost șantajat de către persoana respectivă, a cărei identitate nu se știe, încă.

ADVERTISEMENT

În luna octombrie, pe când scandalul începuse să fie din ce în ce mai mediatizat, Lee a ieșit în public cu o serie de declarații. Acesta și-a exprimat regretul pentru tot ce s-a întâmplat și și-a cerut scuze familiei sale.

Cariera lui Lee Sun-kyun a început să se schimbe radical după ce a primit rolul în ”Parasite”. Producția coreeană a câștigat multiple Premii Oscar, dar și faima la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

După această peliculă apreciată de o lume întreagă, Lee Sun-kyun și-a continuat cariera, jucând în prima serie originală în limba coreeană de pe Apple TV+, “Dr. Brain”, în 2022.

”Dr. Brain” este o producție de tip thriller care se concentrează pe viața unui neurolog. Acesta ajunge să investigheze un accident misterios, făcând experimente pe creier. Lee Sun-kyun i-a impresionat, din nou, pe toți cu talentul său actoricesc. Drept dovadă, serialul i-a adus o nominalizare la premiul pentru cel mai bun actor la Premiile Emmy Internaționale.

ADVERTISEMENT