Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Domnul Manea, vă e rău? A sunat cineva că ați leșinat” Reacție genială a impresarului la întâlnirea cu polițistul

Florin Manea, dezvăluire amuzantă după transferul lui Drăgușin. De ce l-a oprit poliția și cum a rămas în frig pe Centura Bucureștiului.
31.01.2024 | 22:35
Domnul Manea va e rau A sunat cineva ca ati lesinat Reactie geniala a impresarului la intalnirea cu politistul
Florin Manea, faza zilei la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Manea și-a făcut mulți inamici după transferul lui Drăgușin la Tottenham și consideră că Gică Popescu e gelos pe mutarea pe care a reușit. Ajuns peste noapte celebru, impresarul este recunoscut până și de poliție. Episod hilar la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Manea, poveste de film de comedie la Fanatik SuperLiga: „Două mașini de poliție, salvarea, au deschis ușile”

Horia Ivanovici a vrut să știe de la Florin Manea de ce a fost oprit în trafic: „Acuma mai nou te oprește poliția am înțeles. A?”. Impresarul a explicat cu zâmbetul în colțul gurii: „Sunt celebru. Am fost nu știu unde cu mașina să duc ceva. Și mi s-a oprit pe centură. Mașina A8, 50.000 de kilometri, moartă. 

ADVERTISEMENT

L-am sunat pe băiatul ăla care se ocupă: Bă, trimite o platformă și trimite-mi altă mașină. Eram pe centură și era un frig… M-am pus așa pe ăla (n.r. se lasă pe spate) și așteptam să vină”.

Între timp însă Florin Manea a adormit: „La un moment dat mă trezesc. Două mașini de poliție, salvarea, au deschis ușile. Și cum mă vede: ‘Domnul Manea, vă e rău?’. ‘Nu mi-e rău mă, ce s-a întâmplat?’. ‘Păi a sunat cineva că a leșinat cineva în mașină’. 

ADVERTISEMENT

‘Nu mă, dormeam, mi-era frig. Zic dă repede mașina să intru la tine că am înghețat. Până vine platforma’. Și-am făcut și o poză cu polițistul. M-a pus să fac o poză cu el. 

Florin Manea, luat în salvare: „Mi-e rău la câți bani am luat”

Florin Manea a continuat povestea, spre amuzamentul lui Horia Ivanovici: „Și m-a luat în salvare: ‘Vreți ceva?’. ‘Bagă-mi ceva pe venă să îmi mai revin că n-am mâncat demult’.

ADVERTISEMENT

Da, a fost amuzant așa. ‘Domnul Manea, ce vi s-a întâmplat?’. ‘Vă e rău?’. ‘Nu, zic mi-e rău la câți bani am luat. Zic uite ce rău mi s-a făcut’. 

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA a exclamat: „Așa i-ai zis? Ha, ha! Asta e genială replica. Dar imediat te-a recunoscut? Sunase cineva că a crezut că ai leșinat”.„Și eu trăsesem mașina. Când am văzut câți bani am de luat m-a luat leșinul”, a mai spus impresarul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că Florin Manea a încasat un comision uriaș după transferu lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham. Impresarul e mai bogat cu 3 milioane de euro. Suma va fi împărțită cu partenerii săi, Gabriele și Valerio Giuffrida. Agentul tot va rămâne însă cu 1,8 milioane de euro.

Florin Manea, poveste savuroasă. De ce l-a oprit Poliția

ADVERTISEMENT