Life

Donald Trump, socru mic. Fiica fostului președinte american s-a măritat: unde a avut loc nunta

Donald Trump, socru mic. Fiica fostului președinte american s-a căsătorit cu iubitul ei. Unde a avut loc nunta și ce rochie a purtat.
15.11.2022 | 10:26
Donald Trump socru mic Fiica fostului presedinte american sa maritat unde a avut loc nunta
ADVERTISEMENT

Donald Trump a fost socru mic în acest weekend. Fiica acestuia, Tiffany, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Nunta a avut loc în Palm Beach, la domeniul familiei Trump.

Donald Trump, socru mic. Fiica fostului președinte american a spus ”DA”

Tiffany Trump s-a căsătorit cu Michael Boulos, bărbatul care a cerut-o de soție în urmă cu doi ani. Tiffany Trump este fiica pe care fostul președinte american a avut-o cu actrița Marla Maple, cu care a fost căsătorită vreme de șase ani până în anul 1999. Tiffany este soră vitregă cu Ivanka, Don Jr., Eric și Barron Trump.

ADVERTISEMENT

Tiffany are 29 de ani și a avut grijă ca toată familia Trump să fie invitată la nuntă. Donald Trump nu a ratat acest prilej pentru a vorbi despre politică și despre faptul că va candida la președinție în 2024.

Mama fiicei lui Donald Trump și a mireasei din această zi a declarat că nu este cazul să se vorbească despre politică în ziua nunții acesteia pentru că ar trebui să fie concentrați de uniunea dintre cei doi soți.

ADVERTISEMENT

“Suntem concentrați pe această uniune sacră și pe primirea prietenilor și familiei iubite, nu pe politică”, a declarat Marla Maples pentru PEOPLE, care a motivat și decizia alegerii locației ca fiind Mar-a-Lago Club: “aceasta a fost casa copilăriei lui Tiffany și locul unde a fost adusă pe lume”.

Ce rochie de mireasă a purtat fiica lui Donald Trump la nuntă

Rochia de mireasă aleasă de fiica lui Donald Trump a fost una care să îl onoreze pe soțul său și moștenirea culturală a acestuia, astfel că a ales o rochie de mireasă creată de faimosul designer de origine libaneză Elie Saab.

ADVERTISEMENT

“Este o nuntă libanezo-americană, așa că am fost atât de fericiți că Elie Saab a creat magia”, a mai spus mama miresei, Marla Maples.

Inclusiv mama miresei a purtat o rochie semnată de Elie Saab. Soțul fiicei lui Donald Trump este fiul unei familii potente financiar originară din Lipan, dar are afaceri în Nigeria. Acesta a cerut-o de soție pe Tiffany Trump cu un inel de peste un milion de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: