Life

Dorian Popa a împlinit 35 de ani. Cum se simte artistul: ”Sperăm să ne țină și carcasa”

Dorian Popa a împlinit 35 de ani pe 7 august. Cum se simte artistul și ce planuri are mai departe? Acesta este extrem de încrezător.
09.08.2023 | 13:22
Dorian Popa a implinit 35 de ani Cum se simte artistul Speram sa ne tina si carcasa
Dorian Popa a împlinit 35 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a împlinit 35 de ani. Artistul se simte mai bine ca oricând și a avut parte de surprize plăcute. De asemenea, acesta a rămas impresionat de tortul pe care prietenii i l-au pregătit.

Dorian Popa a împlinit 35 de ani

Dorian Popa poate spune că trăiește o viață perfectă. A dat lovitura în afaceri, a adunat o comunitate generoasă pe contul său de socializare și de asemenea, este extrem de activ. Astfel, vârsta de 35 de ani nu schimbă cu nimic lucrurile.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina de Instagram, artistul anunță că a fost surprins cu un super tort. De asemenea, acesta va avea o săptămână plină de surprize și totodată, le-a promis urmăritorilor săi că le va arăta și cadourile primite.

„Bă, băiatule! 35 de ani, 35 de ani, dar m-am trezit în cap numai cu pavlova aia de la Ionuț de aseară! Doamne, ce gust, măi, băiatule! Deci la un moment dat mâncam cu lingura direct, din aia de tort! Așa ceva!

ADVERTISEMENT

Acum începem ziua, ne-am super odihnit, avem o săptămână plină cu surprize, o să vedeți pe youtube! Și revin și cu cadourile! O să vedeți cât de bine mă cunosc, mă, ai mei!”, a spus Dorian Popa de ziua lui, pe contul de Instagram.

Ce cadou își dorește artistul

Menționăm că anterior, artistul a oferit și un interviu celor de la ciao.ro. Dorian Popa a fost întrebat cum se simte la cei 35 de ani ai săi și recunoaște că este mai fericit ca oricând.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în ultimii ani artistul a înțeles că dacă muncește și aleargă pentru ceea ce își dorește, lucrurile chiar se întâmplă. Speră în continuare să fie sănătos și totodată să facă tot ceea ce își propune.

„Cum să fie viața la 35 de ani? Mai frumoasă că niciodată pentru că dacă muncești și alergi pentru ce îți dorești, de la un an la altul viață e și mai frumoasă! Sperăm să ne țină și carcasa, asta e ce mai contează pe lângă frumusețea vieții dar asta decide Doamne-Doamne!”, a spus Dorian Popa pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Artistul a mai dezvăluit că își va achiziționa și o nouă mașină, care ar urma însă să ajungă de abia anul viitor, de 1 iunie, de Ziua Copilului. Anul acesta însă, Dorian Popa își dorește să achiziționeze terenul mult dorit.

ADVERTISEMENT
Tags: