Life

Dorian Popa, așa cum nu l-ai mai văzut. În imaginea rară din adolescență, doar zâmbetul îl trădează

01.11.2020 | 16:41
Dorian Popa asa cum nu lai mai vazut In imaginea rara din adolescenta doar zambetul il tradeaza
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie din adolescență, postată pe contul său oficial de Instagram, veche de aproximativ optsprezece ani.

Dorian Popa este un artist foarte activ în mediul online, având peste 2 milioane de urmăritori. Fiind o fire foarte energică, Dorian se asigură că îi ține pe fani la curent cu toate proiectele în care este implicat, atât prin fotografii, cât și prin videoclipurile pe care le postează pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Recent, artistul a postat o fotografie din timpul liceului și se pare că Dorian Popa s-a schimbat foarte mult de-al lungul anilor. Carismaticul cântăreț nu a fost dintotdeauna un pachet de mușchi, fiind foarte slăbuț în adolescență.

Dorian Popa, așa cum nu l-ai mai văzut. N-o să îți vină să crezi cum arăta în adolescență

Dorian Popa este un artist foarte îndrăgit, lansându-se atât în industria filmului, cât și în cea muzicală. Tânărul se bucură de o carieră de succes, în continuă ascensiune, fiind implicat în numeroase proiecte profesionale.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Dorian Popa nu a fost dintotdeauna bărbatul plin de mușchi de astăzi, dovadă fiind fotografiile din adolescența actorului. Se pare că nu doar Delia a fost nostalgică astăzi, postând imagini din trecut pe rețelele de socializare, și Dorian Popa și-a adus aminte de vremurile apuse și a făcut furori în mediul online cu o fotografie făcută în urmă cu optsprezece ani, alături de un prieten. La vremea aceea, îndrăgitul artist avea doar 14 ani.

Dorian Popa
Dorian Popa, de nerecunoscut! Cum arăta artistul în adolescență. Sursa foto: Instagram

În 2011, Dorian Popa a debutat pe micile ecrane ca actor principal al serialului „Pariu cu viața”, interpretându-l pe Andrei. Între timp, look-ul său s-a transformat radical, iar numărul fanelor a crescut considerabil.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut și Dorian Popa a evoluat extrem de mult. Artistul nu mai este băiatul firav de altădată, în prezent, sala de antrenament fiind a doua casă pentru el. Dorian muncește din greu să aibă trupul sculptat, dorind ca aparițiile sale în fața publicului să fie impecabile.

„Mă antrenez în fiecare zi în anotimpurile calde, ba chiar și de două ori pe zi atunci când îmi permite timpul, și sunt foarte puternic motivat de faptul că nu ajung la forma pe care mi-o doresc. De asemenea, sunt motivat de faptul că majoritatea oamenilor mi-au zis că, pe măsură ce voi îmbătrâni, voi arata din ce în ce mai rau, iar eu le demonstrez la fiecare aniversare contrariul. Urmând vorbele „abdomenul se face în bucătărie, nu în sală”, evident că și eu lucrez la „păpică” în ideea de a mă defini, însă asta nu înseamnă că nu îmi satisfac și poftele din când în când, doar suntem oameni!”, declara acesta cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

 

Tags: