Life

Dorian Popa, brad uriaș pentru Crăciun. Cum arată casa artistului ”îmbrăcată” de iarnă

Dorian Popa, pom impresionant pentru Crăciun. Cum și-a împodobit artistul locuința, cu o lună înainte de Nașterea Mântuitorului.
21.11.2022 | 18:49
Dorian Popa brad urias pentru Craciun Cum arata casa artistului imbracata de iarna
Dorian Popa, pom impresionant pentru Crăciun. Cum și-a împodobit artistul casa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul vlogger s-a pregătit intens pentru sărbătorile de iarnă, cântărețul având un brad uriaș pentru Crăciun. Cum arată casa artistului ”îmbrăcată” de iarnă, dar și ce surprize mai are vedeta pentru fanii săi.

Dorian Popa, pom impresionant pentru Crăciun. Cum și-a împodobit artistul locuința

Dorian Popa le-a arătat internauților cum și-a decorat locuința pentru sărbătorile de iarnă. Vedeta a mers pe mâna unor specialiști în care și-a pus toată încrederea, dovadă că la final s-a declarat mulțumit de rezultat.

ADVERTISEMENT

Casa artistului se bucură de un brad imens, de aproximativ 20 de metri, care este ”împodobit” cu sigla unei mașini de lux. Cântărețul speră să producă banii necesari pentru a-și achiziționa în viitorul apropiat autoturismul în cauză.

„Trebuie să vă recunosc că surpriză cum am avut anul acesta, n-am avut cred că aproape în viața vieților mei. Am un brad senzațional. Ideile Mariei sunt, Doamne, ieșite din comun. 

ADVERTISEMENT

Doamne ajută, să vină sărbătorile. Am terminat de împodobit casa… avem acolo o ploaie de globulețe, levitează, tată. Piesa de rezistență… Tremură inima în mine precum un copil și am niște surprize colosale în ceea ce privește brăduțul.

Nu vi le pot spune încă pentru că sunt de nivel mare. Vreau să îi felicit încă o dată pe ai mei pentru creativitatea de care au dat dovadă”, spune Dorian Popa pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, îndrăgostit de sărbătorile de iarnă

Dorian Popa demonstrează că este îndrăgostit de sărbătorile de iarnă. Bradul uriaș, dar și perdelele de lumini din curtea casei strălucesc și cu siguranță, îi impresionează pe vecinii artistului și pe cei care trec prin zona respectivă.

Locuința pare desprinsă din filmele americane pentru Crăciun, vedeta subliniind că nu se oprește aici cu decorațiunile. Cel mai probabil va investi în continuare în interior pentru că exteriorul și curtea arată impecabil.

ADVERTISEMENT

„În curând în spatele surprizei numărul 1 se va afla și un garaj și o căruță superbă”, spune Dorian Popa într-un vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT