Life

Dorian Popa, îngenuncheat după moartea polițistului motociclist, Ionuț Negrilă: ”Ești cu mine aici”

26.02.2021 | 13:16
Dorian Popa ingenuncheat dupa moartea politistului motociclist Ionut Negrila Esti cu mine aici
Dorian Popa, îngenuncheat după moartea polițistului motociclist, Ionuț Negrilă: ”Ești cu mine aici”. Sursa foto: Instagram / dcnews.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa este îngenuncheat de durere după moartea polițistului Ionuț Negrilă, care și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul motocicletei personale. Cântărețul a transmis un mesaj emoționat pentru omul legii care îi era prieten. 

Actorul din serialul „Sacrificiul” a mărturisit că polițistul era un amic foarte apropiat, învățând de la acesta foarte multe lucruri bune. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului om al legii, care l-a îndrumat de fiecare dată să aibă un comportament civilizat la volan.

ADVERTISEMENT

Artistul este foarte afectat de moartea lui Ionuț Negrilă, despre care spune că era harnic și profesionist în tot ceea ce făcea. Dorian Popa îl va păstra mereu în inima sa pe amicul său, care era polițist la Brigada Rutieră de mai bine de 10 ani.

Dorian Popa, îndurerată după moartea lui Ionuț Negrilă. Ce relație avea cu polițistul

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat.

ADVERTISEMENT

Este un polițist dedicat, un polițist medaliat, un prieten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a spus Dorian Popa într-o filmare publicată pe Instagram.

Cântărețul a transmis sincere condoleanțe familiei polițistului, subliniind încă o dată că-l va păstra mereu în inima sa pe Ionuț Negrilă pentru prietenia frumoasă care i-a legat, dar și pentru sfaturile pe care le-a primit de-a lungul anilor de la el.

ADVERTISEMENT

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus.

La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, a declarat liderul Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică.

ADVERTISEMENT

Accidentul dintre motociclist și un autoturism care circula pe Bulevardul Libertății s-a produs în cursul serii de joi, 25 februarie, chiar în fața Palatului Parlamentului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru Ionuț Negrilă, în ciuda faptului că a fost resuscitat minute întregi.

ADVERTISEMENT