Life

Dorian Popa, curtat și de bărbați: “Speranța moare ultima”. Ce mesaje surprinzătoare a primit

Dorian Popa este celebru, are bani și se bucură de o carieră de succes. Acest lucru vine la pachet și cu foarte multe admiratoare.
20.09.2021 | 22:35
Dorian Popa, curtat și de bărbați:
Dorian Popa nu are doar o mulțime de admiratoare. Ce mesaje surprinzătoare a primit de la bărbați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit că primește foarte multe mesaje de la femei, dar surprinzător sexul frumos nu este singurul care este atras de artist.

Vedeta nu s-a sfiit să recunoască că are parte și de propuneri indecente din partea bărbaților, precizând cum reacționează când se confruntă cu o asemenea situație.

Dorian Popa tratează lucrurile la fel, subliniind faptul că este un bărbat serios și fidel partenerei sale de viață, frumoasa Claudia Iosif.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, curtat de bărbați. Cum reacționează la mesaje lor

Faimos, carismatic și plin de energie pozitivă, Dorian Popa are ochi pentru o singură fată cu care se iubește de ani buni și nu exclude posibilitatea să devină tată alături de ea.

„Să știi că am primit avansuri și de la bărbați. Am încercat să le răspund așa cum o fac și cu fetele, făcându-i să înțeleagă pe oameni că mai mult de un simplu salut și o poză și un autograf, nu pot să le întorc.

ADVERTISEMENT

Acum ei își pot dori, că până la urmă, na, speranța moare ultima”, a dezvăluit actorul din serialul „Sacrificiul” într-un interviu pentru ciao.ro.

Cunoscutul vlogger a vorbit și despre gelozia din cuplu, știindu-se faptul că formează un cuplu de un deceniu cu designerul cunosc în showbiz ca Babs.

ADVERTISEMENT

Actorul a subliniat faptul că a învățat să nu mai fie gelos odată cu trecerea anilor, realizând că acest lucru nu face decât să-i aduce o stare negativă.

„Am fost gelos, am învățat să nu mai fiu gelos. Am învățat că lucrul ăsta nu face decât să te încarce negativ, să te consume într-un mod total neconstructiv”, a mai spus artistul, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a iubit Dorian Popa în trecut. E o cântăreață celebră

Juratul de la Next Star România trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia Iosif, însă în trecut a bifat o relație cu o cântăreață extrem de apreciată.

Alexandra Stan, fosta concurentă de la Survivor România, a dezvăluit că a format un cuplu cu artistul în perioada adolescenței. Legătura s-a destrămat după ce blondina a fost înșelată.

ADVERTISEMENT

Artista susține că Dorian Popa a fost pe interes la vremea respectivă pentru că cea cu care s-a cuplat ulterior era dintr-o familie foarte bogată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri