Life

Dorian Popa, curtat și de bărbați: “Speranța moare ultima”. Ce mesaje surprinzătoare a primit

Dorian Popa este celebru, are bani și se bucură de o carieră de succes. Acest lucru vine la pachet și cu foarte multe admiratoare.
20.09.2021 | 22:35
Dorian Popa curtat si de barbati Speranta moare ultima Ce mesaje surprinzatoare a primit
ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit că primește foarte multe mesaje de la femei, dar surprinzător sexul frumos nu este singurul care este atras de artist.

Vedeta nu s-a sfiit să recunoască că are parte și de propuneri indecente din partea bărbaților, precizând cum reacționează când se confruntă cu o asemenea situație.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa tratează lucrurile la fel, subliniind faptul că este un bărbat serios și fidel partenerei sale de viață, frumoasa Claudia Iosif.

Dorian Popa, curtat de bărbați. Cum reacționează la mesaje lor

Faimos, carismatic și plin de energie pozitivă, Dorian Popa are ochi pentru o singură fată cu care se iubește de ani buni și nu exclude posibilitatea să devină tată alături de ea.

ADVERTISEMENT

„Să știi că am primit avansuri și de la bărbați. Am încercat să le răspund așa cum o fac și cu fetele, făcându-i să înțeleagă pe oameni că mai mult de un simplu salut și o poză și un autograf, nu pot să le întorc.

Acum ei își pot dori, că până la urmă, na, speranța moare ultima”, a dezvăluit actorul din serialul „Sacrificiul” într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul vlogger a vorbit și despre gelozia din cuplu, știindu-se faptul că formează un cuplu de un deceniu cu designerul cunosc în showbiz ca Babs.

Actorul a subliniat faptul că a învățat să nu mai fie gelos odată cu trecerea anilor, realizând că acest lucru nu face decât să-i aduce o stare negativă.

ADVERTISEMENT

„Am fost gelos, am învățat să nu mai fiu gelos. Am învățat că lucrul ăsta nu face decât să te încarce negativ, să te consume într-un mod total neconstructiv”, a mai spus artistul, mai arată sursa citată.

Cu cine s-a iubit Dorian Popa în trecut. E o cântăreață celebră

Juratul de la Next Star România trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia Iosif, însă în trecut a bifat o relație cu o cântăreață extrem de apreciată.

Alexandra Stan, fosta concurentă de la Survivor România, a dezvăluit că a format un cuplu cu artistul în perioada adolescenței. Legătura s-a destrămat după ce blondina a fost înșelată.

Artista susține că Dorian Popa a fost pe interes la vremea respectivă pentru că cea cu care s-a cuplat ulterior era dintr-o familie foarte bogată.

ADVERTISEMENT