Life

Dorian Popa, scandal cu jandarmii, după concert: “Scopul scuză mijloacele”. Video

Dorian Popa pare că este urmărit de foarte multe probleme în ultima perioadă. Cântărețul a povestit ce a pățit recent după un spectacol susținut în Târgu-Jiu.
08.06.2022 | 17:10
Dorian Popa scandal cu jandarmii dupa concert Scopul scuza mijloacele Video
Dorian Popa, discuție aprinsă după un concert. Ce i-au spus jandarmii cântărețului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a fost implicată într-un scandal cu jandarmii, după un eveniment organizat pe un stadion. Celebrul artist a ajuns să se certe cu oamenii legii în clipa în care fanii au vrut să se fotografieze alături de el.

Dorian Popa, discuție aprinsă după un concert. Ce i-au spus jandarmii cântărețului

Dorian Popa a dezvăluit că spiritele s-au încins în momentul în care oamenii s-au înghesuit să-i fie aproape, după concertul din Târgu-Jiu. Jandarmii au intervenit imediat pentru că le era greu să țină situația sub control.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, mulțimea este mare, oamenii sunt ușor greu de stăpânit și se mai încing spiritele, dar important este că am reușit să ducem la bun sfârșit misiunea și am făcut poze cu absolut toți cei care au fost la scenă, pe stadion, în Târgu-Jiu. 

Este un pic mai dificil când stai la poze după concert, pentru că nu s-a creat, până acum, o rutină, colegii mei nemaifăcând lucrul acesta. Și atunci, este un pic greu să reușești să ghidezi, să îndrumi câteva mii de oameni, doar cu o echipă mai mititică. 

ADVERTISEMENT

Normal că au vrut să mă lase să fac poze, doar că este un pic mai greu de gestionat situația și probabil de aceea s-a surmenat, un pic, situația.

Scopul meu, atunci când termin concertul, este să fac poze cu absolut toți fanii care își doresc să facă poze cu mine. Pentru mine, un proverb esențial este: Scopul scuză mijloacele!”, a spus artistul pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
@_stancustefan_ #foryou #viral ♬ sunet original – 🔝🍭Stefan🍭🔝

Dorian Popa: ”Ce îmi doresc încerc să obțin”

Dorian Popa a mai subliniat că este genul de persoană care știe ce vrea de la viață și mereu obține lucrurile pe care și le dorește. De această dată vloggerul a putut să facă fotografii cu toți fanii săi din Târgu-Jiu.

Artistul a mai precizat că întregul evenimentul a fost unul frumos pentru că a fost organizat pe stadion și efectul concertului a fost unul care nu poate fi înlocuit cu ușurință. Oamenii au fost foarte drăguți cu vedeta.

ADVERTISEMENT

„Dacă este nevoie să ne agităm puțin spiritele, ca să putem să reușim să facem poze cu toți, o să facem poze cu toți, pentru că eu asta îmi doresc. Iar ce îmi doresc, de cele mai multe ori, încerc să obțin”, a completat Dorian Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: