Life

Dorian Popa, sfat important pentru un fan, după ce a fost prins drogat la volan: “Nu te lăsa biruit de rău”

Dorian Popa i-a dat un sfat important unui fan, după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan. Ce i-a transmis cântărețul.
05.11.2023 | 20:14
Dorian Popa sfat important pentru un fan dupa ce a fost prins drogat la volan Nu te lasa biruit de rau
Ce sfat important i-a dat Dorian Popa unui fan. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cu mai bine de o săptămână în urmă, Dorian Popa a fost prins drogat la volan, iar recent a fost filmat în timp ce i-a dat un sfat important unui fan, la un eveniment. Filmarea a post postată pe rețelele sociale.

După ce a fost prins sub influența drogurilor la volan, Dorian Popa i-a dat un sfat important pentru un fan

În ultima vreme, Dorian Popa a avut parte de mai multe probleme. Săptămâna trecută, cântărețul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, în localitatea Domnești.

ADVERTISEMENT

Vloggerul le-a spus oamenilor legii că a inhalat, accidental, fum de cannabis de la o petrecere. Ulterior, i-au fost prelevate probe biologice, care au dovedit faptul că artistul a consumat, într-adevăr, substanțe interzise.

După această întâmplare, mama lui Dorian Popa a făcut câteva declarații. Femeia a spus că își va susține fiul, orice ar fi, și că acesta va reuși să-și repare imaginea, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, Dorian Popa a fost prezent la Focșani, acolo unde a participat la inaugurarea unei noi locații a shaormeriei sale. Unul dintre fanii prezenți la eveniment a filmat sfatul primit de la cunoscutul cântăreț.

Dorian Popa l-a bătut pe umăr pe tânăr și l-a rugat să nu filmeze, pentru că îi dă un sfat important despre viață. “Nu te lăsa biruit de rău, biruiește răul prin bine!”, este mesajul pe care creatorul de conținut i l-a dat fanului, într-un clip video postat pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit

După ce a avut probleme cu legea, Dorian Popa a avut parte de o altă lovitură. În dimineața zilei de sâmbătă, Claudia Iosif, cunoscută ca “Babs”, a anunțat despărțirea de cântăreț, după o relație de 11 ani. Despărțirea dintre cei doi s-a produs în urmă cu o lună.

Anunțul a fost făcut după ce în ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri în legătură cu acest subiect. În plus, Babs și-a mutat atelierul și a ținut să le dea vestea fanilor pentru a evita posibilele speculații în presă.

ADVERTISEMENT

“Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif pe Instagram.

După anunțul lui Babs, Dorian Popa nu a comentat subiectul despărțirii. Cântărețul a postat, în schimb, clipuri video cu inaugurarea locației shaormeriei sale.

ADVERTISEMENT
Tags: