Fotbal intern

Dorin Șerdean, dat afară de la Dinamo. Anunțul oficial al clubului: „A absentat nemotivat”. Reacția fanilor

21.01.2021 | 17:41
Dorin Serdean dat afara de la Dinamo Anuntul oficial al clubului A absentat nemotivat Reactia fanilor
ADVERTISEMENT

Intens contestat de fanii clubului alb-roșu, Dorin Șerdean a fost dat afară în mod oficial de la Dinamo. Anunțul a fost publicat pe pagina oficială a formației din Ștefan cel Mare.

Vestea vine la doar o zi după ce Dorin Șerdean dezvăluia pentru FANATIK că pregătește ceva semnificativ pentru Dinamo. Fostul șahist nu a mai apucat să mute decisiv și a fost îndepărtat din funcție, după ce i se retrăsese și dreptul de semnătură.

ADVERTISEMENT

Decizia concedierii lui Dorin Șerdean de la Dinamo a fost justificată de club prin argumentul că fostul președinte executiv al clubului a lipsit nemotivat de la locul de muncă în ultima lună.


Mesajul fanilor din PCH după demiterea lui Șerdean

UPDATE, 21 ianuarie, ora 17:43 / La scurt timp după ce Dinamo a anunțat că l-a dat afară pe președintele executiv Dorin Șerdean, suporterii din PCH au reacționat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe Facebook cu tilul ”AM MAI SCĂPAT DE UN SĂPAȘ!”, fanii notează: ”Veștile bune nu sunt numai despre cei care își prelungesc contractele în urma negocierilor cu DDB, ci și despre cei de care ne despărțim cu bucurie”.

”Ultimul dat afară din club este Dorin Pavel Șerdean, cel care anunța ieri cu surle și trâmbițe că are un plan B de investiții pentru ‘săptămânile și Paștele proxime’. Săpașul aștepta următoarea tranșă din drepturi tv, din care să se înfrupte așa cum a făcut la tranșa din septembrie. Numai că DDB l-a ‘tranșat’ la timp.

ADVERTISEMENT

dorin șerdean dat afară dinamo

Astăzi, 21 ianuarie 2021, Clubul FC Dinamo București, prin vocea președintelui Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, a anunțat încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean.

Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți. La ședința organizată la sediul clubului a fost prezent și Dorin Șerdean.

ADVERTISEMENT

Implicarea suporterilor, reprezentați prin boardul DDB, este esențială pentru salvarea clubului. Am început curățenia și o vom duce până la capăt. Șerdean, mâna dreaptă a paravanului Cortacero, a contribuit prin tot ce a făcut la împingerea clubului către faliment.

Am intervenit la timp pentru a-i opri pe cei care urmăresc distrugerea lui Dinamo, dar bătălia nu se oprește aici. Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toți cei ascunși în spatele acestui plan diabolic, indiferent de numele lor. TĂVĂLUGUL DDB NU MAI POATE FI STĂVILIT!”, se mai scrie în mesaj.

 


Știre inițială, 21 ianuarie, ora 16:54

Dorin Șerdean, dat afară de la Dinamo. Clubul a anunțat oficial despărțirea

Dorin Șerdean a fost unul dintre oamenii care au facilitat negocierile dintre Pablo Cortacero și Ionuț Negoiță, înainte ca pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo să treacă în proprietatea spaniolului. Considerat mâna dreaptă a lui Cortacero, Dorin Șerdean a intrat în conflict cu fanii din programul DDB, iar aceștia au reușit să obțină plecarea lui de la club.

„București, 21 ianuarie 2021. Dinamo București a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean, a anunțat președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, pentru site-ul oficial al clubului. 

Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți. La ședința organizată la sediul clubului a fost prezent și Dorin Șerdean”, a anunțat clubul Dinamo.

Raporturi contractuale încheiate cu Dorin Șerdean

București, 21 ianuarie 2021. Dinamo București a decis astăzi…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Joi, 21 ianuarie 2021

A anunțat că urmează un eveniment semnificativ pentru Dinamo: „Pregătim ceva important”

Asta la doar o zi după ce fostul președinte executiv din „Groapă” declara că urmează să se întâmple ceva extrem de important pentru existența clubului. Tot astăzi a avut loc și o înfățișare la tribunal, după ce Cortacero a contestat convocarea Adunării Generale a Acționarilor, care trebuia să aibă loc azi și în cadrul căreia trebuia dovedită mărirea de capital cu 5 milioane de euro. Instanța a decis amânarea A.G.A pentru data de 18 martie 2021.

„Evident că există un conflict cu fanii. Este un conflict pe care nu l-am provocat eu și din care nu are nimeni de câștigat. Da, confirm că mi s-a retras dreptul de semnătură de la Dinamo. Dar este o situație din care nimeni nu are nimic de câștigat

Haideți, vă rog… nu vreau să spun. În zilele viitoare promit să dau o declarație. Credeți-mă că știu ce zic. Nu am încă datele destul de clare, dar da, pregătim ceva important la Dinamo. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere”, spunea Dorin Șerdean pentru FANATIK în data de 20 ianuarie, cu doar o zi înainte de a fi concediat.

ADVERTISEMENT