Sport

Dorinel Munteanu, atac furibund după ce Oțelul a pierdut cu Poli Iași: „Președintele echipei a declarat că vrea să intre cu Dinamo braț la braț”

Dorinel Munteanu a avut un atac furibund la adresa lui Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, imediat după meciul pierdut de Oțelul Galați, scor 0-2.
02.05.2023 | 20:10
Dorinel Munteanu atac furibund dupa ce Otelul a pierdut cu Poli Iasi Presedintele echipei a declarat ca vrea sa intre cu Dinamo brat la brat
Dorinel Munteanu, atac furibund după ce Oțelul a pierdut cu Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor atrage atenția asupra unor declarații făcute de Cornel Șfaițer recent, în care a spus că și-ar dori ca Poli Iași și Dinamo să promoveze și să meargă braț la braț în prima ligă, ceea ce l-a enervat pe Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu, atac furibund după ce Oțelul a pierdut cu Poli Iași

Dorinel Munteanu a avut un atac furibund la adresa lui Cornel Șfaițer, după ce președintele lui Poli Iași a spus că și-ar dori ca echipa sa și Dinamo să promoveze în prima ligă braț la braț.

ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor s-a enervat teribil după meciul direct, partidă care a adus promovarea matematică a lui Poli Iași, spunând că moldovenii nu vor mai fi atât de interesați de ultimele meciuri pe care le vor avea de jucat:

„La început nu am vrut să intervin. M-aș bucura și vrea să fie toată lumea atentă, să fie atentă la Poli Iași și cum vor juca ultimele meciuri, mai ales că domnul Șfaițer a spus că vrea să intre cu Dinamo braț la braț.

ADVERTISEMENT

Am trăit cea mai mare umilință de vreo 10 ani încoace nu prin prisma jocului, ci pentru ce au făcut fanii. Declarațiile mele au fost răspunsuri la declarațiile domnului Șfaițer, nu am vorbit despre fani”.

„Mi-aș dori să facă orice Leo, dar nu el conduce!”

Dorinel Munteanu a continuat și a spus că și-ar dori ca Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, să ia deciziile pentru echipa sa, însă este sigur că acesta nu va fi lăsat să facă tot ce își dorește din cauza conducerii clubului:

ADVERTISEMENT

„Președintele echipei a declarat că vrea să intre cu Dinamo braț la braț, mi-aș dori să facă orice poate Leo, dar din păcate nu conduce Leo aici. Rivalitatea e mereu, sunt convins că ne vom întâlni și în prima ligă!”.

„Eu am declarat că mi-aș dori o revenire în prima ligă, braț la braț cu Dinamo. Pentru debutul de sezon, Dinamo a făcut o figură frumoasă și arată ca o echipă mult mai matură.

ADVERTISEMENT

Știm ce a avut la dispoziție Burcă la începutul sezonului. Iași merită o echipă în Liga 1, revenirea Politehnicii”, spunea Cornel Șfaițer la finalul meciului dintre Poli Iași și Dinamo, scor 3-1.

ADVERTISEMENT