Sport

Dorinel Munteanu, criză de nervi când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare: ”E aberant. Sunt foarte multe jocuri de culise”

Dorinel Munteanu s-a arătat deranjat de faptul că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare în SuperLiga chiar în timpul sezonului.
13.04.2023 | 23:47
Dorinel Munteanu criza de nervi cand a aflat ca CSA Steaua ar putea primi drept de promovare E aberant Sunt foarte multe jocuri de culise
Dorinel Munteanu s-a arătat deranjat de faptul că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare în SuperLiga chiar în timpul sezonului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vasile Dâncu, fostul ministru al Apărării, a înaintat în Parlament un proiect de lege prin care să se modifice Legea Sportului, iar principalii beneficiari ar fi ”militarii”, care astfel ar putea promova în primul eșalon.

Faptul că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare l-a înfuriat pe Dorinel Munteanu

La finalul meciului pe care Oțelul l-a câștigat cu Gloria Buzău, scor 1-0, în etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, antrenorul gălățenilor, Dorinel Munteanu, a comentat în termeni duri posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze încă din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Această veste afectează în mod direct Oțelul Galați, formație aflată în acest moment pe locul 3 în clasament, după Poli Iași și CSA Steaua. Dacă ”militarii” ar primi drept de promovare și ar încheia pe poziția a doua ar urca direct în SuperLiga, în timp ce trupa lui Dorinel Munteanu ar fi obligată să joace baraj.

”Indiferent dacă se schimbă sau nu se schimbă regulamentul, dar eu cred că nu se schimbă… în ultimele etape să schimbi o lege a sportului este aberant! Chiar dacă se schimbă, ne concentrăm la fiecare joc, să adunăm punctele necesare pentru a fi în primele patru, cu sau fără această lege.

ADVERTISEMENT

Jocurile de culise sunt foarte multe și cine ascultă aceste știri cred că este naiv sau este în altă lume. Ca antrenor, mi-aș dori să câștige CSA Steaua meciul cu Dinamo, pentru că suntem în luptă directă cu Dinamo. Dar nu prea mă interesează acest meci, să fiu sincer”, a declarat Munteanu.

Dorinel Munteanu i-a ”urecheat” și pe suporterii gălățeni

Fostul mare internațional s-a arătat deranjat și de faptul că suporterii care vin la partidele pe care Oțelul Galați le joacă pe teren propriu nu încurajează mai mult echipa, ba chiar critică jocul prestat de favoriți.

ADVERTISEMENT

”Chiar dacă suporterii noștri sunt nemulțumiți, noi suntem pe această poziție datorită acestui joc. Cui nu-i convine să nu mai vină la stadion! M-a deranjat foarte mult, la 1-0 suporterii noștri dormeau!

Ăsta e jocul nostru, încă nu suntem o echipă de SuperLigă. Trebuie să aducem jucători dacă vom promova… și vom promova! Am luat ambele variante, și promovarea directă, și jocurile de baraj.

ADVERTISEMENT

Avem în spate o muncă de doi ani, cu aceiași jucători, chiar dacă suporterii noștri nu sunt foarte nemulțumiți – din cauza transferurilor sau pentru că nu facem spectacol. Să meargă în altă parte la spectacol! La Galați se joacă pe puncte”, a spus Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT