Sport

Dorinel Munteanu dezvăluie secretele Oțelului: „Selecția se face după caracter!”

Dorinel Munteanu a fost fericit după victoria obținută de Oțelul Galați pe teren propriu în duelul cu Dinamo, scor 1-0, dezvăluind secretele.
30.09.2023 | 00:12
Dorinel Munteanu dezvaluie secretele Otelului Selectia se face dupa caracter
Dorinel Munteanu, fericit după Oțelul - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor și-a felicitat jucătorii pentru a doua victorie consecutivă în campionat și este mulțumit de jocul acestora, însă îi avertizează să nu se mulțumească doar cu atât, ci să își dorească mai mult.

Dorinel Munteanu dezvăluie secretele Oțelului

Dorinel Munteanu a dezvăluit secretele victoriei obținute de Oțelul Galați pe teren propriu cu Dinamo, lăudându-și jucătorii pentru evoluția pe care au avut-o împotriva „câinilor”:

ADVERTISEMENT

Am spus înainte de joc că va fi un meci greu și că fiecare are armele ei. Din păcate pentru adversarii noștri au pierdut trei puncte, dar jucătorii noștri trebuie felicitați pentru agresivitatea de care au dat dovadă.

Nu cred că cineva poate contesta victoria. Începem să jucăm ce vreau eu, deși mai sunt jucători noi care încă nu sunt 100%. Lumea poate râdea când spuneam, dar eu am spus că putem fi o echipă competitivă.

ADVERTISEMENT

Și din iarnă cred că vom juca de la egal la egal cu toate echipele din SuperLiga, pentru că vom fi sută la sută și pentru că vom reuși să-i integrăm și pe cei noi”.

„Nu pot să fiu mulțumit, un antrenor nu trebuie să fie mulțumit niciodată!”

Am jucat cu Rapid, cu Voluntari, nu am lăsat adversarul să joace. Nu pot să fiu mulțumit, pentru că un antrenor nu trebuie să fie niciodată mulțumit și așteptăm săptămâna viitoare să jucăm cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

În acest maraton de 4 meciuri în 12 zile am arătat că avem potența fizică necesară să le ducem bine.  Nu există teamă, ci doar încrederea în propriile calități. Liga 1 e Liga 1, cum Liga 2 e Liga 2, nu avem niciun complex vizavi de niciun adversar

Dacă putem să comentăm la faza penalty-ului, la Pop a fost o decizie corectă, a călcat adversarul, e imprudență și e galben. Nu sunt supărat, a făcut în spiritul echipei, nu va fi penalizat”, a continuat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

Eu v-am spus că selecția se face după caracter, fiecare jucător trebuie să facă exact ce-i spun și atunci vom fi prieteni, cine nu face ce îi spun nu va fi prieten cu mine și ne vom despărți”, a mai spus antrenorul gălățenilor.

ADVERTISEMENT