Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dorinel Munteanu la Craiova lui Mititelu!?”. Răspunsul ferm al conducerii Oțelului. „E Ferguson”

Adrian Mititelu a rămas fără antrenor la FC U Craiova 1948, iar Dorinel Munteanu poate fi una dintre soluții. Conducerea Oțelului are un răspuns ferm.
28.02.2024 | 11:32
Dorinel Munteanu la Craiova lui Mititelu Raspunsul ferm al conducerii Otelului E Ferguson
„Dorinel Munteanu la Craiova lui Mititelu!?”. Răspunsul ferm al conducerii Oțelului. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Costantino după FC U Craiova 1948 – Poli Iași, scor 1-1, iar Dorinel Munteanu este un antrenor dorit și în trecut în Bănie. Cristian Munteanu, manager executiv la Oțelul, spune că „Munti”nu va pleca de la Galați.

„Dorinel Munteanu la Craiova lui Mititelu!?”. Răspunsul ferm al conducerii Oțelului Galați

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor înaintea sfârșitului sezonului regular, iar Adrian Mititelu îi caută un înlocuitor lui Giovanni Costantino. Dorinel Munteanu a fost una dintre soluții și în trecut pentru gruparea din Bănie, însă conducerea Oțelului nu își face griji că îi poate pierde.

ADVERTISEMENT

Cristian Munteanu a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre posibilitatea ca Dorinel Munteanu să plece la FC U Craiova 1948. Managerul executiv de la Oțelul Galați a dat un răspuns clar în ceea ce privește situația antrenorului.

Oficialul de la Oțelul spune că Dorinel Munteanu nu își dorește să plece din Moldova, iar conducerea clubului din SuperLiga anunță că „Munti” va sta cât dorește pe banca tehnică. Cel mai selecționat jucător român este „Ferguson” pentru formația din Galați.

ADVERTISEMENT

„Nu se pune problema din punctul de vedere, sub nicio formă! Dorinel Munteanu din punctul meu de vedere este și trebuie să fie un Ferguson al nostru. Va sta cât va dori să stea, sunt convins că nu își dorește să plece de la Galați”, a declarat Cristi Munteanu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Nicolo Napoli așteaptă să îl sune Adrian Mititelu: „M-aș întoarce pentru suporteri”

Liber de contract după ultima despărțire de FC U Craiova 1948, Nicolo Napoli a vorbit pentru FANATIK despre o posibilă revenire la gruparea din Bănie. Antrenorul italian este dorit de majoritatea suporterilor oltenilor și mărturisește că s-ar întoarce pentru ei.

ADVERTISEMENT

De la plecarea lui Nicolo Napoli din iunie 2023, FC U Craiova 1948 a avut patru antrenori. Joao Janeiro, Dan Vasilică, Nicolae Dică și Giovanni Costantino sunt cei care au pregătit-o pe formația din Bănie de când italianul a plecat.

„Știu că suporterii vor să mă întorc la echipă, dar pentru asta trebuie să mă sune domnul Mititelu. Apoi voi decide: vin sau nu vin. Nu cred că mă va suna, pentru că este orgolios.

ADVERTISEMENT

Dacă mă sună și îmi spune ‘Nico am nevoie de tine!’ vedem ce facem. Pentru suporteri m-aș întoarce la Craiova. Eu sunt cu suporterii mei. Tot timpul îmi scriu: ‘De ce nu vii?’, ‘Tu ești numărul 1’.

Eu le spun mereu că patronul trebuie să mă sune”, a declarat Nicolo Napoli, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Dorinel Munteanu, ANTRENOR la FCU Craiova? | ANUNTUL OFICIAL al Otelului Galati

ADVERTISEMENT