Sport

Peluza Sud Craiova, protest în fața sediului FC U Craiova la adresa lui Adrian Mititelu: „Știința nu e jucăria familiei tale”

Peluza Sud Craiova a protestat în fața sediului clubului la adresa lui Adrian Mititelu după meciul cu Poli Iași. Ce mesaj au transmis ultrașii.
28.02.2024 | 09:59
Peluza Sud Craiova protest in fata sediului FC U Craiova la adresa lui Adrian Mititelu Stiinta nu e jucaria familiei tale
Peluza Sud Craiova. mesaj acid pentru Adrian Mititelu după FC U Craiova 1948 - Poli Iași 1-1. Sursă foto: Facebook Boys Craiova
ADVERTISEMENT

Peluza Sud Craiova a luat atitudine după ce Adrian Mititelu l-a demis pe antrenorul Giovanni Costantino. Suporterii au afișat un banner uriaș în miez de noapte în centrul orașului Craiova. Aceștia i-au amenințat și pe jucători.

Peluza Sud Craiova, mesaj dur pentru Adrian Mititelu. Ultrașii i-au amenințat pe jucători

,,Știința nu este jucăria familiei tale/Asta știe orice om cu principii fundamentale!”, acesta a fost mesajul afișat în fața sediului clubului după semieșecul cu Poli Iași de grupul Boys.

ADVERTISEMENT

Nici jucătorii nu au scăpat de furia suporterilor lui FC U Craiova 1948: „Jucători de serie B,/ Vă rupem picioarele!!!”, a fost scris pe un gard.

Jucătorii echipei lui Adrian Mititelu au primit chiar un ultimatum din partea suporterilor: „Jucați fotbal sau plecați!! Mercenarilor”. În urma semieșecului de pe teren propriu, FC U Craiova 1948 e pe locul 12 cu 31 de puncte, la egalitate cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud Craiova va fi și mai iritată după anunțul lui Nicolo Napoli: „Aștept să mă sune”

Contactat de FANATIK, Nicolo Napoli a declarat că este gata să se întoarcă la FC U Craiova 1948 dacă va fi căutat de Adrian Mititelu: „Știu că suporterii vor să mă întorc la echipă, dar pentru asta trebuie să mă sune domnul Mititelu. Apoi voi decide: vin sau nu vin. Nu cred că mă va suna, pentru că este orgolios.

Dacă mă sună și îmi spune ‘Nico am nevoie de tine!’ vedem ce facem. Pentru suporteri m-aș întoarce la Craiova. Eu sunt cu suporterii mei. Tot timpul îmi scriu: ‘De ce nu vii?’, ‘Tu ești numărul 1’. Eu le spun mereu că patronul trebuie să mă sune”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu nu pare însă dispus să apeleze la serviciile antrenorului italian pentru a unsprezecea oară, așa cum a declarat pentru site-ul nostru: „Nu am o soluție clară de antrenor acum, dar cu siguranță nu va fi Napoli”.

Suporterii îi cer lui Adrian Mititelu să îl readucă pe Nicolo Napoli

Fanii au luat cu asalt pagina de Facebook a lui FC U Craiova 1948„Soluția domnule Mititelu este Nicolo Napoli. Urgent luați legătura cu el să vină la echipă, altfel nu veți mai avea susținerea suporterilor, nu vă bateți joc de noi”, „Napoli poate salva echipa din nou, dau în scris”, „Numai sub bacheta lui Napoli au arătat ca un Mercedes. Fără experimente vă rog”, au fost doar câteva dintre mesaje.

ADVERTISEMENT

„Să vină Napoli urgent, este cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Terminați cu experimentele, imediat să vină mister Napoli! Hai FC U”, „Din păcate nu îl ajută rezultatele, echipa e de nerecunoscut. E necesar să vină o schimbare, deja e prea mult, s-a umplut paharul”, au mai comentat alți suporteri.

Fanii i-au făcut și organigrama clubului lui Adrian Mititelu

Pe pagina de facebook FCU 1948, care adună la un loc o comunitate impresionantă de susținători ai lui FC U Craiova, fanii au anunțat că vor o schimbare radicală în organigrama clubului:

Marcel Iancu președinte, Nicolo Napoli antrenor, Marian Bondrea (omul care a adus ultima Cupă în 1993) director tehnic este staff-ul care poate scoate echipa din impas! Aducând astfel de oameni în club, Mititelu ar închide gura tuturor constestatarilor și ar atrage suporterii alături de echipă.

În aceste momente grele echipa are nevoie de profesioniști și de sprijinul suporterilor. Pușcas, Zelgin, Săceanu OUT, Blondu în peluză nu în club! Nu mai este timp de experimente. Ajunge!”.

ADVERTISEMENT