Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dorinel Munteanu, sfat de titlu pentru Gigi Becali: “Cu 1-0 câștigi campionatul”

Dorinel Munteanu i-a dat un sfat prietenesc lui Gigi Becali. Antrenorul gălățenilor i-a spus metoda prin care FCSB poate câștiga campionatul.
08.08.2023 | 21:51
Dorinel Munteanu sfat de titlu pentru Gigi Becali Cu 10 castigi campionatul
Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul Galați, i-a dat un sfat lui Gigi Becali prin care FCSB poate câștiga SupeLiga.
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a oferit un sfat pentru Gigi Becali. Antrenorul de la Oțelul Galați a găsit metoda prin care FCSB poate câștiga campionatul și o aseamănă cu o rivală. Munteanu a vorbit și despre transferul lui Vlad Chiricheș la roș-albaștri.

Sfatul lui Dorinel Munteanu pentru Gigi Becali

Dorinel Munteanu a oferit un sfat important pentru Gigi Becali. Antrenolul gălățenilor i-a analizat pe roș-albaștri și crede că pot câștiga campionatul în acest sezon, dacă aplică o regulă simplă. Practic, echipa antrenată de Charalambous trebuie să joace la rezultat, nu să facă spectacol.

ADVERTISEMENT

“FCSB a început foarte bine campionatul și a învățat foarte mult din toți anii în care a pierdut campionatele. Plusul pe care îl văd la FCSB, în afară de valoarea jucătorilor, este că știe să joace la rezultat. Au învățat să câștige chiar și într-o manieră mai puțin spectaculoasă. Eu susțin că ei pot câștiga campionatul cu unu-zero, iar pentru FCSB este foarte important să știe acest lucru.”, a fost sfatul lui Dorinel Munteanu.

FCSB, noul CFR Cluj?

Fost jucător la FCSB, dar și la CFR Cluj, Dorinel Munteanu a comparat gruparea lui Charalambous de anul acesta cu ardelenii din anii trecuți. Tehnicianul de la Galați, susține că în partida din etapa a 3-a, alături de echipa sa a simțit asemănarea dintre roș-albaștri și echipa lui Neluțu Varga din perioada Dan Petrescu, atunci când aceștia jucau la rezultat. Totodată, Dorinel consideră că echipa lui Gigi Becali, nu este principala candidată la titlu.

ADVERTISEMENT

“Da, aduc puțin cu CFR-ul din anii trecuți la pragmatism. Am simțit și noi pe pielea noastră acest lucru. Sunt cei mai în formă acum. Dar ținând cont că sunt peste 25 de meciuri până în decembrie, e greu să își mențină forma.

Nu cred că ei sunt singurii favoriții la titlu, fiindcă sunt echipe care au bugete la fel de mari, pot să revină, dar lupta este foarte strânsă. Este clar că, în acest moment, FCSB este favorită. Și nu cred asta pentru că îți doresc și cupele europene, iar campionatul va fi foarte lung.”, a spus antrenorul, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu despre Chiricheș: “E imprevizibil”

Horia Ivanovici și Dorinel Munteanu au intrat și în subiectul transferului de la FCSB. Fostul jucător al naționalei crede că Vlad Chiricheș este imprevizibil. Munteanu afirmă ca asta a fost părerea sa despre fundașul roș-albaștrilor și pe când acesta juca regulat pentru România.

“Pentru mine Chiricheș este la fel cum l-am perceput și la echipa națională. Jucător care poate să facă jocuri extraordinare și care poate să gafeze în orice moment, să piardă jocul.

ADVERTISEMENT

El este un jucător care cu siguranță îi va ajuta pe cei de la FCSB. Însă vor fi și momente mai neplăcute. Este un jucător valoros, dar imprevizibil, cum a fost toată cariera lui.”, a fost părerea lui Dorinel Munteanu.

Sfatul de titlu al lui Dorinel Munteanu pentru Gigi Becali

ADVERTISEMENT