Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, dat pe spate de Dorinel Munteanu: “Ia uite-l ce face!”

Patronul FCSB urmărește cu atenție evenimentele din Liga 1. Gigi Becali a fost impresionat de remiza Oțelului de pe terenul lui Sepsi și a ținut să îl remarce pe Dorinel Munteanu, antrenorul gălățenilor.
08.08.2023 | 14:15
Gigi Becali dat pe spate de Dorinel Munteanu Ia uitel ce face
Gigi Becali, DAT PE SPATE de Dorinel Munteanu DEZVALUIREA lui Horia Ivanovici. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu patronul FCSB, Gigi Becali. Acesta a fost impresionat de felul în care joacă Oțelul Galați. Nou promovata i-a ținut piept lui Sepsi și a plecat cu un punct de la Sfântul Gheorghe.

Dorinel Munteanu, lăudat la revenirea în Liga I

“Ieri l-am sunat pe Gigi Becali să-l întreb ce se mai întâmplă cu Ghencea, dacă se joacă, dacă nu se joacă, ma rog, problemele lor care nu se mai termină. Și la un moment dat îmi zice Gigi: ‘Ia uite-l pe Dorinel Munteanu, are 1-0 cu Sepsi’. După a fost un gol anulat la care Gigi a zis: ‘Ia uite, Horia, 2-0, îi bate Dorinel. Băi bun antrenor Dorinel asta'”, a declarat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu este fost internațional și deține recordul de selecții pentru naționala României. A îmbrăcat tricoul reprezentativei de 134 în 16 ani de carieră. Mijlocașul are și 16 goluri marcate pentru tricolori iar în 2007 s-a retras de la națională.

În cariera sa de jucător, Dorinel Munteanu a jucat la Scornicești, Sibiu Dinamo, Bruges, Koln, Wolfsburg, FCSB, CFR, Argeș, Vaslui și U Cluj. Cele mai multe meciuri le are în tricoul nemților de la Koln unde a strâns 133 de partide și a marcat 18 goluri.

ADVERTISEMENT

Ca antrenor, cel mai selecționat român din toate timpurile și-a început cariera la CFR, pentru ca mai apoi să meargă la Argeș, Vaslui, Steaua și U Cluj. Gloria a cunoscut-o tot la Galați, echipa alături de care a câștigat titlul în Liga I și a participat cu Oțelul în Liga Campionilor.

Dorinel Munteanu a revenit la gălățeni în 2021 și a reușit să califice echipa în prima liga. În lotul Oțelului se regăsesc două nume sonore ale Ligii I. Kehinde Fatai și Ionuț Neagu sunt alături de Dorinel în primul său sezon de Liga I de la promovare. Oțelul se află pe locul 12 cu 3 egaluri în 4 partide.

ADVERTISEMENT

Vedetele Oțelului, veterani consacrați ai Ligii I

Ionuț Neagu are 33 de ani, este mijlocaș și a fost în echipa Oțelului de acum mai bine de 10 ani care a reușit să câștige campionatul și să meargă în Liga Campionilor. El a mai trecut pe la FCSB, Karabukspor, Salamis, Mediaș și UTA Arad.

Kehinde Fatai este atacant, are 33 de ani și s-a făcut remarcat în Liga I în perioada în care juca la Astra. A marcat 27 de goluri în perioada 2011-2014, performanță ce l-a propulsat la Brugge în Belgia. Sparta Praga și Dinamo Minsk sunt alte două nume importante din cariera sa.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE pe FANATIK.RO del a 10:30. Premiera este în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali il lauda pe Dorinel

 

ADVERTISEMENT