Sport

Nicolae Dică nu-l iartă pe Cătălin Cîrjan după scandalul produs de puștiul lui Arsenal: „La națională trebuie să vii pe jos!”

Nicolae Dică nu l-a iertat pe Cătălin Cîrjan, după scandalul produs de puștiul lui Arsenal la naționala României U21.
30.03.2023 | 09:23
Nicolae Dica nul iarta pe Catalin Cirjan dupa scandalul produs de pustiul lui Arsenal La nationala trebuie sa vii pe jos
Nicolae Dică nu-l iartă pe Cătălin Cîrjan după scandalul produs de puștiul lui Arsenal. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor secund al naționalei României este de părere că tânărul mijlocaș se gândește doar la el și și-a amintit ce însemna pentru el să fie convocat la naționala României și cât de mult se bucura să reprezinte țara.

Nicolae Dică nu-l iartă pe Cătălin Cîrjan după scandalul produs de puștiul lui Arsenal

Nicolae Dică nu îl iartă pe Cătălin Cîrjan după scandalul pe care l-a produs în jurul naționalei de tineret a României: „El se gândeşte doar la el. El spune că joacă cu Milan şi Lyon. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să te gândeşti că, eu ca antrenor, chiar dacă joc cu Liga 1, Spania sau Italia, am nişte principii, o filozofie, pe care vreau să le implementez la meci. Şi trebuie să-i am pe jucători la antrenament”.

„Să-i văd cum se pregătesc, dup-aia să-i văd la meciuri. Cât a jucat acolo, la turneul amical? Am ajuns să refuzăm echipa naţională… eu veneam şi pe jos.

ADVERTISEMENT

De la 15 ani, veneam de la Piteşti la Bucureşti cu trenul, la echipa naţională. Abia aşteptam convocările la națională”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

„Acum am ajuns să ne rugăm de fotbaliști…”

Nicolae Dică este supărat pentru că simte o discrepanță mare între generația sa și generația actuală, acuzându-i pe tineri că așteaptă ca cineva să se roage de ei pentru a veni să evolueze pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

„Acum ne rugăm de fotbalişti. Că-i meci amical, că-i meci oficial, trebuie să vii la echipa naţională. Sau vrei să vii direct la turneul final? Mă duc şi el la echipa naţională să demonstrez.

Eu îl cunosc de la Domneşti, la Liga 3. Făceam meciuri amicale cu ei şi îmi plăcea foarte mult. Eu îl vedeam mai sus la 20 de ani. Nu este puţin 20 de minute cu Lyon. Este un lucru bun”, a continuat Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Mi-aş dori să ajungă să joace la prima echipa. Am înţeles că este văzut bine acolo, dar mă aşteptam să fie mai sus.wA avut această cădere şi din alte motive”, a mai spus antrenorul lui CS Mioveni.

ADVERTISEMENT