Sport

Două cluburi de top sunt pe urmele lui Tavi Popescu. Unde ar putea juca ”perla” lui Gigi Becali

Octavian Popescu i-a impresionat pe scouterii care l-au urmărit în ultima vreme. Două cluburi uriașe au dat verde pentru achiziția lui, iar jucătorul preferat al lui Gigi Becali ar putea ajunge într-un campionat de top.
13.05.2022 | 10:45
Doua cluburi de top sunt pe urmele lui Tavi Popescu Unde ar putea juca perla lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Sezonul în curs este unul excelent pentru Octavian Popescu. Mijlocașul ofensiv este titular de drept la FCSB, iar evoluțiile lui au atras atenția mai multor cluburi de top din Europa.

Ce cluburi au dat verde pentru transferul lui Tavi Popescu

La doar 19 ani Octavian Popescu a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din Casa Pariurilor Liga 1. Numai în campionat a bifat 34 de partide (36 în toate competițiile), a marcat de 9 ori și a livrat 4 pase decisive.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme mai mulți scouteri l-au urmărit pe fotbalistul preferat al lui Gigi Becali, iar două cluburi importante din Turcia pregătesc ofertele pentru Popescu.

”Totul a început când mai mulți reprezentanți de la Galatasaray și Beșiktaș au mers la București pentru a aduna informații despre Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

El este prezentat drept unul dintre cei mai importanți jucători cu potențial de star din această generație a fotbalului românesc”, notează platforma Fanatik.tr.

Interesul turcilor pentru Octavian Popescu nu este nou, însă cluburile care ”vânează” semnătura tânărului fotbalist trebuie să facă o ofertă importantă pentru a intra în grațiile patronului de la FCSB, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

50 de milioane de euro speră să obțină omul de afaceri de pe urma transferului lui Octavian Popescu

A făcut pasul și la echipa națională și cota i-a explodat

Realizările lui Octavian Popescu din Casa Pariurilor Liga 1 nu au fost trecute cu vederea de noul selecționer Edi Iordănescu. Cei doi au lucrat împreună, în mandatul lui Iordănescu junior pe banca roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, în luna martie, Tavi Popescu a bifat și primele minute în tricoul echipei naționale a României, contra Greciei și a Israelului. Atât cât a evoluat, mijlocașul ofensiv a arătat multă maturitate și cota lui a săltat considerabil.

În acest moment site-ul de specialitate transfermarkt îl evaluează la 3.000.000 de euro, cu 1,1 milioane mai mult decât era cotat la începutul acestui an.

Prețul cerut de Gigi Becali pentru ”perla” lui ar putea crește simțitor, în condițiile în care FCSB este foarte aproape de a câștiga titlul de campioană.

FCSB este la doar două puncte în urma campioanei en-titre CFR Cluj și va disputa meciul care poate decide noua ”Regină” în Casa Pariurilor Liga 1, la sfârșitul săptămânii viitoare.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,47 este cota pentru ”Octavian Popescu să marcheze oricând în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT