News

Două fete, spulberate pe trecerea de pietoni în Brăila. Tinerele aveau 14 și 17 ani

Două fete au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Brăila, de un Audi care circula cu mare viteză. Victimele aveau 14 și 17 ani și au trecut pe culoarea roșie a semaforului.
10.08.2022 | 07:00
Doua fete spulberate pe trecerea de pietoni in Braila Tinerele aveau 14 si 17 ani
Accident grav la Brăila, două fete spulberate. Foto: Observatornews.ro.
ADVERTISEMENT

Potrivit Observatornews, fetele ar fi trecut strada pe roșu. Fata cea mare, în vârstă de 17 ani, a murit în timp ce fata de 14 ani este în stare foarte gravă, cu șanse minime de supraviețuire, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele fetei de a scăpa cu viața.

Două fete, spulberate pe o trecere de pietoni în Brăila

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate și așteaptă, totodată, rezultatul testului antidrog în ceea ce-l privește pe șofer.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au primit un apel la 112 în jurul orei 20:30 în seara zilei de marți, 9 august. Au constatat că pe Calea Călărașilor, la intersecție cu strada Grivița, un șofer din Tulcea a spulberat două fete pe trecerea de pietoni.

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor două tinere, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde tânăra în vârstă de 17 ani a decedat.

ADVERTISEMENT

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Brăila.

Accidentul groaznic vine la nici o lună după ce o copilă a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Târgoviște. Cazul a atras atenția mai ales după bătaia de la înmormântare, dintre jandarmi, mascați și participanții la funeralii.

ADVERTISEMENT

”A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților. În urma intervenției, conflictul a fost aplanat”, explicau reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

Oamenii au fost nervoși pentru că nu li s-a permis accesul pe strada unde stătea șoferul criminal. Această măsură a fost luată pentru a-l proteja pe acesta, spre nemulțumirea familiei îndurerate care își căuta dreptate.

ADVERTISEMENT