News

Două nunți și un botez, oprite într-o comună aflată în carantină. Polițiștii au dat amenzi în valoare de 39.000 de lei

Două nunți și un botez dintr-o comună aflată în carantină au fost oprite de polițiști. Patronii și angajaţii au protestat în stradă.
10.10.2021 | 09:34
Doua nunti si un botez oprite intro comuna aflata in carantina Politistii au dat amenzi in valoare de 39000 de lei
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Polițiștii și jandarmii au fost musafiri nepoftiți la două nunți și un botez dintr-o comună aflată în carantină. Revoltați de interdicțiile impuse și de amenzile primite, patronii și angajații localului au ieșit în stradă să protesteze.

Scenele s-au petrecut sâmbătă seară în localitatea Recea din județul Maramureș. Încă de la începutul săptămânii, localitatea este în carantină, după ce rata incidenței cazurilor de coronavirus a ajuns la 7,99 la mia de locuitori, conform știrileprotv.

ADVERTISEMENT

Petrecerile au fost oprite de oamenii legii, iar invitații au fost trimiși acasă. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 39.000 de lei.

Două nunți și un botez, oprite în comuna Recea, județul Maramureș

”Organizatorul și operatorul economic au fost sancționați contravențional.

Până în acest moment au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, Ionela Cozma.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi înainte, administratorii localului fuseseră amendați cu 15.000 de lei tot pentru desfășurarea de evenimente.

Două nunți și un botez, oprite într-o comună aflată în carantină. Angajații sunt revoltați: ”Anul trecut am stat șase luni închiși, suntem în pragul falimentului”

Patronii și angajaţii restaurantului au ieşit în stradă. Aceștia sunt nemulțumiți de restricții și se plângă că sunt în pragul falimentului după 1 an și jumătate de pandemie.

ADVERTISEMENT

”Am pierdut tot anul trecut și am luat-o de la zero în mai. Toți angajații sunt vaccinați, că ne-au spus că nu putem să lucrăm și azi suntem în aceeași situație.

Anul trecut am stat șase luni închiși, suntem în pragul falimentului”, a declarat patronul localului.

ADVERTISEMENT

În comuna Recea, rata incidenței infectărilor cu Covid a ajuns la 7,99 la mia de locuitori. În timpul carantinei este interzisă organizarea de evenimente private precum numți, botezuri și mese festive, în spații închise sau deschise.

Cinci localități din județul Maramureș sunt în carantină în acest moment.

ADVERTISEMENT
Tags: