Stiri sportive

Două penalty-uri ca-n curtea școlii în Universitatea Craiova – U Cluj! Fostul jucător al oltenilor a provocat o lovitură de pedeapsă

Bogdan Vătăjelu, fostul fotbalist al Universității Craiova, a provocat penalty-ul din care oltenii au deschis scorul în partida cu U Cluj.
09.02.2024 | 21:10
Doua penaltyuri can curtea scolii in Universitatea Craiova  U Cluj Fostul jucator al oltenilor a provocat o lovitura de pedeapsa
Universitatea Craiova a beneficiat de două lovituri de pedeapsă în meciul cu U Cluj. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – U Cluj este al doilea meci al etapei 25 din Superliga României. Elevii lui Ivaylo Petev au reușit să intre la pauză cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate din penalty.

Bogdan Vătăjelu a produs un penalty în favoarea fostei sale echipe

În minutul 8 al partidei, Bogdan Vătăjelu (30 de ani) a încercat să degajeze o minge departe de careul lui U Cluj, dar șutul său l-a lovit pe atacantul Jovan Markovic.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Radu Petrescu (41 de ani) a dictat lovitură de pedeapsă, iar Houri (28 de ani) a transformat, dechizând tabela de marcaj de pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Universitatea Craiova și-a dublat avantajul tot din penalty

Elevii lui Ivaylo Petev au mai beneficiat de o lovitură de pedeapsă. În minutul 43 al înfruntării, Baiaram a fost lovit în interiorul careului de Roger, iar ”centralul” a arătat punctul cu var.

ADVERTISEMENT

De această data, Căpățînă a fost cel desemnat pentru a executa penalty-ul, iar șutul său a ajuns în plasa porții apărate de Gorcea. Tabela arăta scorul de 2-0 la pauza partidei dintre Universitatea Craiova și U Cluj.

Universitatea Craiova are doi noi sponsori majori

Înaintea duelului cu U Cluj, clubul patronat de Mihai Rotaru a anunțat doi sponsori importanți care se alătură proiectului Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

O companie gigant cu o cifră de afaceri impresionantă se alătură oltenilor. Este vorba de OSCAR Downstream, un colos cu o cifră de afacere de peste un miliard de euro.

Nusco Pinum este o altă companie de afaceri imensă din piața românească care va fi alături de formația din Bănie. Compania cu capital româno-italian va fi sponsorul premium al Universității Craiova pentru următoarele sezoane.

ADVERTISEMENT

Pinum Doors & Windows a încheiat anul 2022 cu un venit de peste 22 de mili­oane de euro, o creştere de 30% faţă de anul precedent ca urmare a cererii în creştere înregistrate anul trecut, atât la nivel local cât şi european.

ADVERTISEMENT