Life

Două turiste britanice au venit la spa în România pentru a salva bani. Cât au plătit pentru o zi la Therme

Două turiste britanice au decis să vină la spa în România pentru a salva niște bani. Cât au avut de plătit la Therme, pentru o zi.
19.04.2024 | 23:01
Doua turiste britanice au venit la spa in Romania pentru a salva bani Cat au platit pentru o zi la Therme
Două turiste britanice au mers la spa la Therme. Câți ban au plătit. Sursa foto: SWNS, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Două turiste britanice au ales să se bucure de o zi la spa în România ca să poată salva bani. Acestea au mers la Therme București, acolo unde experiența le-a surprins.

Două turiste britanice au decis să vină la spa în România pentru a salva bani. Cât le-a costat o zi la Therme

De multe ori, turiștii străini aleg să vină în România pentru a se bucura de diverse experiențe, fie că este vorba despre preparatele culinare sau despre relaxare.

ADVERTISEMENT

Kara și mama sa, originare din Marea Britanie, au venit împreună în România pentru a petrece un weekend la spa, deoarece și-au dorit să economisească mai mulți bani.

Tânăra a spus că vacanța în România, aici fiind incluse prețurile zborurilor, a fost mai convenabilă decât una în Marea Britanie. Aceasta a decis să meargă cu mama ei la Therme, un centru de wellness aflat lângă București.

ADVERTISEMENT

Ajunse la cunoscutul centru de wellness, cele două s-au bucurat de o experiență plăcută. Kara și mama ei au spus că au cheltuit mai puțini bani în România decât într-o altă destinație pe care ar fi ales-o.

Inițial, tânăra a căutat opțiuni în Marea Britanie, pentru un weekend la spa. Atunci când a văzut că trebuie să plătească 200 de lire de persoană pentru o noapte la un centru de wellness, care includea “un tratament și un ceai”, Kara a decis să caute altă țară unde să se poată relaxa.

ADVERTISEMENT

“Am început să caut spa-uri în străinătate și l-am găsit în București pentru 64 de lire sterline pentru noi doi și l-am rezervat”, a povestit Kara, potrivit The Sun.

La Therme, cele două s-au bucurat de un tratament complet, care au inclus și scrub. De asemenea, acestea au înnotat în piscinele de la centru, iar experiența a fost pe placul lor.

ADVERTISEMENT

Care a fost prețul pentru toată excursia

Pentru zborul dus-întors, cele două femei au plătit 157 de lire sterline. Cazarea la hotel a costat 94 de lire sterline. Pentru spa, bilete de avion și cazare, acestea au plătit, în total, 315 lire sterline.

Călătoria a fost una foarte accesibilă, din punctul de vedere al costurilor. Pentru o zi la spa în Marea Britanie, ar fi trebuit să plătească suma de 400 de lire sterline.

Kara și mama ei au ajuns la Aeroportul “Henri Coandă” Otopeni înainte de prânz. De acolo, au ajuns la spa destul de repede, în doar 30 de minute.

ADVERTISEMENT
Tags: