Life

Dovezile care spun totul despre Xonia. Ce s-a întâmplat în ziua în care polițiștii ar fi prins-o drogată în trafic

Documentele care arată adevărul după ce s-a spus că Xonia a fost prinsă băută și sub influența substanțelor interzise la volan.
01.07.2023 | 11:50
Dovezile care spun totul despre Xonia Ce sa intamplat in ziua in care politistii ar fi prinso drogata in trafic
Adevărul despre ce s-a întâmplat cu Xonia. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, în spațiul public s-au răspândit informații conform cărora Xonia ar fi fost oprită în trafic, iar polițiștii au descoperit că nu avea nici dreptul de a se afla la volan, dar că era și sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

A condus sau nu Xonia drogată?

Pe 23 iunie, în jurul orei 04:30 dimineața, Xonia a fost oprită în trafic pentru un control de rutină. În urma investigaților, organele competente au declarat că artista s-a urcat la volan fără să aibă acest drept, sub influența substanțelor interzise și a alcoolului.

ADVERTISEMENT

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, documentele au arătat contrariul. Convinsă de nevinovăția ei, Xonia și-a căutat dreptatea și a mers să facă testele de sânge la două clinici private, scrie spynews.ro. Iar rezultatele se pot vedea aici.

Analizele au demonstrat că Xonia nu se drogase în noaptea în care a fost oprită de polițiști, ci a fost vorba doar despre o eroare a aparatului cu care testele au fost efectuate la fața locului. Iar situația nu este un singulară.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat artista după incident

De altfel, după ce informațiile s-au răspândit, Xonia a făcut și primele declarații. Cântăreața a susținut că nu este adevărat și că a făcut toate demersurile pentru a-și demonstra nevinovăția. „În atenția prietenilor mei din mass-media, vă transmit declarația mea oficială și unică pe acest cont de socializare. Referitor la întâmplarea intens mediatizată în ceea ce mă privește, vreau să vă asigur de întreaga mea bună credință. 

În nicio împrejurare nu am consumat substanțe interzise și nu încurajez asemenea comportamente. Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M.L. în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. 

ADVERTISEMENT

Am convingerea că rezultatele testelor biologice vor evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statutul să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat”, a scris Xonia pe Instagram.

ADVERTISEMENT