Sport

Dragan Kobiljski, antrenorul lui SCM Zalău, devastat după moartea fiicei lui în atacul armat din Serbia. Video

Dragan Kobiljski, antrenorul lui SCM Zalău, a fost devastat după moartea fiicei lui în atacul armat de la o școală privată din Serbia.
04.05.2023 | 23:38
Dragan Kobiljski antrenorul lui SCM Zalau devastat dupa moartea fiicei lui in atacul armat din Serbia Video
Dragan Kobiljski, antrenorul lui SCM Zalău, devastat după moartea fiicei lui în atacul armat din Serbia. Sursă foto: rts
ADVERTISEMENT

Antrenorul a fost surprins plângând în genunchi, la comemorarea victimelor atacului armat de la o școală privată din Serbia, unde, din păcate, fiica sa a fost una dintre victimele atacatorului de 14 ani.

Dragan Kobiljski, antrenorul lui SCM Zalău, devastat după moartea fiicei lui în atacul armat din Serbia

Dragan Kobiljski, antrenorul lui SCM Zalău, a fost prezent la comemorarea victimelor atacului armat de la o școală privată din Serbia, în care fiica sa a fost ucisă. Acesta a plâns în genunchi de durere, fiind surprins de camerele video.

ADVERTISEMENT

„Am primit un telefon de la el. Era extrem de dărâmat. Plângea… Mi-a dat nefericita veste. Mi-a spus că va pleca către Belgrad. Ne vom deplasa și noi la Belgrad pentru a participa la înmormântare”, a declarat Adrian Feher, managerul lui SCM Zalău, pentru Antena3.

Și conducătorii clubului SCM Zalău se vor deplasa la Belgrad, pentru a fi alături de antrenor și soția sa în momentele grele pe care le traversează, Serbia fiind în doliu național după evenimentele dramatice.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ce s-a întâmplat în Serbia

Un elev de 14 ani de la o școală privată din Belgrad a venit cu un pistol de 9mm. comițând o crimă oribilă, soldată cu nu mai puțin de 9 morți, printre care s-a aflat și fiica antrenorului lui SCM Zalău.

Acesta a intrat în școală, a împușcat paznicul și eleva de serviciu, după care a intrat într-o sală de clasă, unde a început să tragă asupra elevilor și a profesorului.

ADVERTISEMENT

„Nu am putut afla motivul atunci (miercuri dimineață, n.r.), pentru că este vorba despre un copil. Nu am fi putut ști că un copil din mediul nostru ar putea face un lucru atât de dezgustător și bolnav.

Ceea ce am aflat a fost că era ignorat. A fost ignorat și ostracizat de societate. Acest lucru l-a determinat să facă acest lucru”, a declarat Veselin Milić, șeful departamentului de poliție a Belgradului.

ADVERTISEMENT

În urma percheziției domiciliare, anchetatorii au descoperit o listă a băiatului, în care scria numele colegilor pe care dorea să îi omoare, dar și felul în care avea de gând să își ducă la bun sfârșit planul criminal.

ADVERTISEMENT