Sport

Dragomir a făcut comparația dintre Gigi Becali și Pescobar: „Fuge după hateri, vrea să fie atacat!”

Dumitru Dragomir i-a comparat pe Gigi Becali și Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar. Ce îi diferențiază pe cei doi afaceriști.
11.02.2024 | 10:02
Dragomir a facut comparatia dintre Gigi Becali si Pescobar Fuge dupa hateri vrea sa fie atacat
Dragomir a făcut comparația dintre Gigi Becali și Pescobar: „Fuge după hateri, vrea să fie atacat!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut din nou show la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Printre subiectele abordate, fostul șef de la LPF a dezvăluit că se pregătește să dea un nou tun financiar. Vrea să deschidă un restaurant de lux în Dubai.

Gigi Becali și Pescobar. Comparația făcută de Dumitru Dragomir

Nea Mitică nu vrea să meargă singur în Emirate pentru a se apuca de afaceri. Vrea să îl ia cu el pe Paul Nicolau, alias Pescobar, deținătorul lanțului „Taverna Racilor”.

ADVERTISEMENT

Dragomir și Nicolau au o relație extrem de apropiată, iar fostul președinte al Ligii l-a comparat pe Pescobar cu Gigi Becali.(n.r. – e mai tare ca Gigi la marketing?) Nu are priza lui Gigi Becali. Și Gigi a fost contestat.

Pentru că el merge pe publicitate negativă. Pe el îl ajută. Gigi evită publicitatea negativă acum. A început să evite.

ADVERTISEMENT

Ăsta (n.r. – Pescobar) fuge după publicitate negativă. Fuge după hateri, ca să îl atace. Dacă ești liniar nu te bagă nimeni înseamnă. Am văzut la mine. Cât am fost cuminte nu m-a băgat nimeni în seamă.

Acum, mergi cu mine în orice capitală a lumii, că românii noștri sunt pretutindeni. Sunt mii de ospătari. N-am fost în restaurante de lux să nu dau de vreun român ca lumea”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune care se vede în fiecare zi de luni, LIVE, pe FANATIK.RO, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali are talent. A fost născut pentru așa ceva”, a adăugat Horia Ivanovici. „Ca și ăsta (n.r. – Pescobar)”, a completat Dragomir. „Escobar, eu așa îi zic”, a spus Ivanovici. „Nu, Pescobar. Nu îi place Escobar, că nu e mafiot.

Ăsta e ca Nusr-Et. Așa a fost și ăla. Bucătar. A făcut niște bani și și-a făcut un restaurant în Turcia. Dar ce spectacol face ăla? Cu sarea, ți-o pune p-acolo, dar mâncarea este excepțională!

ADVERTISEMENT

Și caută numai locații trăsnet. Marea artă asta e. Location, location, location la orice. Location și parking. Parcare de cel puțin 30 de mașini”, a adăugat fostul președinte al LPF.

Dumitru Dragomir, COMPARATIE Gigi Becali - Pescobar: “EVITA PUBLICITATEA NEGATIVA”

ADVERTISEMENT