Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir dă vina pe Rotaru pentru eliminarea Farului: “Prea mult venin! Rușinos al dracului”

Echipa lui Gică Hagi nu a reușit să se califice în grupele Conference League. Pentru eliminarea Farului, Dragomir dă vina pe Mihai Rotaru.
01.09.2023 | 12:03
Dragomir da vina pe Rotaru pentru eliminarea Farului Prea mult venin Rusinos al dracului
Echipa lui Gică Hagi nu a reușit să se califice în grupele Conference League. Pentru eliminarea Farului, Dragomir dă vina pe Mihai Rotaru.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir explicat motivul pentru care dă vina pe Rotaru pentru eliminarea Farului. Fostul șef LPF a vorbit despre cum echipa lui Gică Hagi trebuia să se califice, iar acest lucru s-ar fi întâmplat dacă se amâna meciul cu Universitatea Craiova din SuperLiga.

Dragomir dă vina pe Rotaru pentru eliminarea Farului

La FANATIK SUPERLIGA, fostul președinte LPF a vorbit despre meciul echipei lui Gică Hagi cu HJK Helsinki, scor 0-2, în Finlanda. Mitică Dragomir dă vina pe Rotaru pentru eliminarea Farului.

ADVERTISEMENT

Motivul este acela că patronul Universității Craiova nu a acceptat ca meciul împotriva constănțenilor din SuperLiga să fie amânat. Astfel, formația lui Hagi nu a reușit să facă față fizic la cele două jocuri care au avut loc în mai puțin de o săptămână.

“Rușinos al dracului. Eu tot trag semnale de alarmă și nimeni nu pune botul să ne ajute cu ceva. Ne entuziasmăm de câte un meci, își bat joc. Eu până mor spun că Farul se califica dacă amânau jocul.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu puteau să ducă două jocuri atât de importante într-o săptămână, nu poți. Fotbalul românesc suferă de pregătire fizică. Nu putem să alergăm.

Nu ați văzut aseară? Nu puteau să alerge, erau sufocați total. Îl doare la bască pe Rotaru de Farul. E atâta venin în țara asta, e de nedescris. Parcă suntem cobra toți, ne mușcăm unul pe altul. Nu mai avem fotbaliști în țara asta. Unul care să dribleze sau să facă o preluare măcar.”, a declarat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Lupu, despre copii și juniori: “Să facă ceva”

Dănuț Lupu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA, despre proiectele de copii și juniori. Legenda formației din Ștefan cel Mare crede că unul dintre motivele pentru care echipele din România se încurcă în competițiile europene este acela că nu există proiecte suficiente pentru copii și juniori.

“Eu cred că în afară de Gică care încearcă să facă ceva cu copiii. Nu există niciun proiect. Nu poți să scoți jucători de fotbal, atâta timp cât nimeni nu ajută centrele de copii. Să le oblige să facă ceva.

ADVERTISEMENT

Mă uit la elite că jucăm și noi acolo (n.r. juniorii lui Dinamo). Păi dacă vezi ce deplasări avem, cheltuim bani mai mulți decât o echipă de divizia B. Jucăm numai la Iași, Botoșani, Miercurea Ciuc. Sunt niște copii de 17 ani la elite.”, a spus Dănuț Lupu.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Nea Mitică vorbește despre eliminarea Farului

ADVERTISEMENT