Sport

Dragomir îi face statuie lui Gigi Becali. „Bă fraierilor, bagă bani! Reușește singur împotriva tuturor”

Dumitru Dragomir îl aplaudă pe Gigi Becali. Fostul președinte al LPF le dă peste nas contestatarilor patronului FCSB.
04.02.2024 | 19:49
Dragomir ii face statuie lui Gigi Becali Ba fraierilor baga bani Reuseste singur impotriva tuturor
Mitică Dragomir explică de ce Gigi Becali merită toate felicitările pentru parcursul FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a analizat la „Max Profețiile lui Mitică” derby-urile Universitatea Craiova – FCSB și Dinamo – Rapid. „Oracolul de la Bălcești” consideră că Becali a reușit o mare performanță.

Dumitru Dragomir îl laudă pe Gigi Becali: „Asta e personalitate, bă”

Horia Ivanovici e de părere că Gigi Becali are un aport mare în parcursul FCSB din acest sezon: „La moralul ăsta de competiție de care zici și începe să se vadă anul ăsta puternic de tot, nu e și meritul lui Gigi? Și hai să îți spun de ce. Ani de zile a ieșit i-a tocat, s-a supărat lumea, jucătorii, l-au huiduit suporterii… El și-a văzut de treaba lui. Presiune, presiune, presiune. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a exclamat și spune că nu are niciun interes ascuns legat de Gigi Becali: „Asta e personalitate, bă. Să fii tu împotriva tuturor și să îți iasă, să reușești. Păi mă înjurau și pe mine că am tot vorbit la superlativ despre Gigi.

Mă mai înjura lumea: ‘A, dacă ai luat pământ de la el de-aia… Bă, fraierilor. Dacă bagă bani și e mulțumit de jucători?’. Mai ales că el are peste 70% jucători români. Păi sunt trei sferturi din echipele românești cu jucători străini”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, critică politica de transferuri din SuperLiga: „Ca să ia unii dintre impresari lovelele”

Dumitru Dragomir nu e deloc de acord cu ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc: „Am adus toate ciurucurile de pe-afară și îi dăm fotbaliști în România. Pe ai noștri îi ținem rezervă.

O parte din ei. Ca să ia unii din impresari lovelele. Iar noi, centrele de copii și juniori nici nu le finanțăm, nici nu facem nimic din ei”.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu l-a felicitat și el pe Gigi Becali: „Să ia titlul de antrenor emerit. El e Ferguson din sufragerie!”

Adrian Porumboiu a avut un discurs savuros în direct la FANATIK SUPERLIGA despre Gigi Becali„Domne, până ia titlu, trebuie să primească un alt titlu. De cel mai bun antrenor. Detașat, de departe! Să iei atâtea puncte, să-i bați pe toți din sufragerie? Ar trebui să ia lecții restul.

Să nu mai stea pe bancă. Să stea acasă frumos, picioarele în apă caldă, cu un strop de șampanie și poate sunt mai inspirați. Domnul Becali trebuie să primească titlul de antrenor emerit.

ADVERTISEMENT

Păi dacă îi bate pe toți de acasă? Vă dați seama dacă s-ar duce să și stea pe bancă?(n.r. – O să ia Champions League) Vai de mine… Nu ai ce să-i zici. Omul anunță, spune echipa dinainte, nu sunt surprize.

Pe mine mă amuză gesturile lui Charalambous. El poate să dea din mâini cât o da, poate să și zboare, dar decizia vine din sufragerie. Nu urmează să se întâmple ce le spune. Se întâmplă ce le spune Gigi. E transparent. Spune ‘Așa joc, hai băteți-mă’. Și nu îl bate nimeni. Campionatul e jucat. Păi la atâtea puncte? Era jucat la 2-3 puncte, dar acum?”.

Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Gigi Becali

ADVERTISEMENT