Sport

Dragomir, lecții de viață. ”Celebritatea se plătește. Poți să-mi zici comunist”

Dumitru Dragomir a oferit lecții de viață la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ vorbind despre celebritate, succes, dar și despre mesajul pe care îl are pentru nepoții săi.
11.01.2024 | 15:17
Dragomir lectii de viata Celebritatea se plateste Poti sami zici comunist
Dumitru Dragomir a oferit lecții de viață la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ vorbind despre celebritate, succes, dar și despre mesajul pe care îl are pentru nepoții săi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF a mărturisit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ că nu-l vede pe Joyskim Dawa un jucător care să poată trece peste scandalul de rasism în care a fost implicat și din această cauză există pericolul să se despartă de FCSB.

Lecții de viață din  partea lui Dumitru Dragomir

În cea mai recentă ediție a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a abordat subiectul celebrității și a oferit câteva lecții de viață. ”Oracolul din Bălcești” a precizat că întotdeauna succesul aduce cu el și dușmănia.

ADVERTISEMENT

”Celebritatea se plătește scump. Atâția dușmani îți faci… Nu există succes fără dușmănie. Eu sunt om bătrân și am trecut prin ele, n-a existat un succes al vieții mele fără dușmănii. Acum m-au mai lăsat în pace, am devenit simpatic.

Când nu mai ai funcții, nu mai interesează pe nimeni de tine. Când ai funcții, toată lumea vrea să te bage la pușcărie. Incită lumea cu fel de fel de minciuni. Nu numai la mine e valabilă asta, e valabilă la cel care are succes, pentru că 90% din oameni nu au succes, doar 10% au.

ADVERTISEMENT

Pentru ce înveți carte, pentru ce devii academician? Ca să câștigi mai mult, ca să-ți ții copiii bine la școală, să faci un concediu în plus, să-ți îmbraci nevasta elegant, tu să fii destul de bine îmbrăcat”, a declarat Dragomir.

Mesajul lui Dragomir pentru nepoții săi

”Toată lumea muncește, și cei care învață carte, și cei care muncesc, de la furt și până la academicieni, toți se zbat pentru un trai mai bun. Cei care reușesc sunt dușmăniți de toți cei mulți care nu reușesc. Asta este viața.

ADVERTISEMENT

Dar o să-ți spun o frază de o să zici că sunt tot comunist. Dreptate au tot cei mulți. Dreptate nu au cei care reușesc, ci cei care se zbat să reușească și nu pot. Pentru că în marea lor majoritate sunt oameni supercinstiți, supercorecți.

Asta caut eu să le insuflu nepoților mei, să le spun: ‘Tati, s-ar putea să nu reușiți în viață, dar un singur lucru trebuie să faceți. Să învățați carte. Obligatoriu’. Cu carte, în orice țară a lumii, te descurci, nu mori de foame. Fără carte ești zero barat”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea rulează miercuri în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT