Sport

Pericol pentru Becali. ”Nu rezistă la tăvăleală. Dawa zice într-o zi că pleacă”

Dumitru Dragomir a vorbit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre rasismul din România și pericolul ca Joyskim Dawa să plece de la echipa lui Gigi Becali.
27.09.2023 | 17:48
Pericol pentru Becali Nu rezista la tavaleala Dawa zice intro zi ca pleaca
Dumitru Dragomir a vorbit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre rasismul din România și pericolul ca Joyskim Dawa să plece de la echipa lui Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fundașul camerunez al formației FCSB a fost victima atacurilor rasiste ale lui Robert Stănici, fostul jucător de la Rapid, actualmente la Cetatea Turnu Măgurele. Dawa a greșit în Hermannstadt – FCSB, scor 2-2, când l-a faultat pe Cristian Neguț în careu și a fost eliminat.

De ce poate deveni Dawa un pericol pentru Gigi Becali

În cea mai recentă ediție a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a mărturisit că nu-l vede pe Joyskim Dawa un jucător care să poată trece peste astfel de probleme și din această cauză există pericolul să se despartă de formația lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Ar trebui ca legea asta care este împotriva rasismului să fie bine aplicată de organele abilitate. Legea este bună, dar nu o respectă nimeni. Asta e democrația, asta este epoca în care trebuie să reziști la tăvăleală. Și Dawa trebuie să învețe să reziste la tăvăleală.

Dar nu-l văd pe Dawa să reziste la tăvăleală. Mă gândesc că într-o zi se satură și pleacă. Ăsta e un pericol pentru că sunt oameni care nu rezistă la tăvăleală. Puțini oameni am cunoscut în decursul vieții mele care rezistau la astfel de treburi.

ADVERTISEMENT

Unul singur am cunoscut care rezistă la tăvăleală. Giovanni (n.r. – Ioan Becali) rezistă la orice tăvăleală. Gigi (n.r. – Gigi Becali) nu rezistă la tăvăleală, e un tip sensibil. Mai e Pițurcă unul care rezistă la tăvăleală, dar Giovanni e numărul 1.

Știi cum e? E Hopa-mitică, acum te înjură, acum te pupă. Școala vieții, școala bulevardului, școala avioanelor. Ăsta a fost șmecher rău”, a declarat Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Stănici, pus la zid în cazul de rasism cu Dawa

Într-o intervenție la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Robert Stănici a mărturisit că mesajele rasiste la adresa lui Joyksim Dawa nu îi aparțin și crede că i-a fost spart contul de Facebook. În apărarea sa, el a spus: ”sunt țigan, tatăl meu este țigan, bunicul meu este țigan…”.

Aspru criticat în spațiul public, Robert Stănici a fost pus la colț și de Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB consideră că fotbalistul din Liga 3 a reacționat astfel pentru că ar fi pierdut la pariuri sportive.

ADVERTISEMENT

Analiștii emisiunii FANATIK SUPERLIGA s-au arătat indignați de comportamentul avut de fostul jucător al Rapidului, Robert Stănici, la adresa lui Joyksim Dawa și au reacționat virulent.

”MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” se află printre cele mai urmărite podcasturi de sport din online-ul românesc. Nea Mitică te așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:30, doar pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi văzută și ”în reluare” de miercuri, de la ora 10:30.

Dragomir, avertisment pentru Becali în cazul Dawa

ADVERTISEMENT