Sport

Dragomir, poveste uluitoare cu Ioanițoaia. „Era plină autostrada cu pui din mașina lui”

Dumitru Dragomir și Ovidiu Ioanițoaia se cunosc de pe vremea când fostul președinte al LPF era președinte la Scornicești. Cei doi au colaborat împreună la Sportul Românesc
03.01.2024 | 10:23
Dragomir poveste uluitoare cu Ioanitoaia Era plina autostrada cu pui din masina lui
Dumitru Dragomir a povestit un episod inedit cu Ioanitoaia. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și Ovidiu Ioanițoaia au avut o relație cu bune și cu rele. Ziaristul a lucrat pentru Dragomir la Sportul Românesc, însă colaborarea s-a oprit atunci când Ioanițoaia a decis să plece. Dumitru Dragomir a rămas fără unul din oamenii de bază, iar afacerea acestuia a avut de suferit.

Ioanițoaia îl acuză pe Dragomir de dezinformare

“M-a sunat pe mine Ioanițoaia după ce ai povestit tu cum au plecat ei. M-au sunat pe mine. Mi-a zis, moșule, mincinosul ăla de Dumitru Dragomir. M-a sunat Ioanțoaia după ce ai povestit acum 2-3 luni.

ADVERTISEMENT

Moșule, vreau neapărat să, este un mincinos Dumitru Dragomir. Numai inventează. Că am plecat noi și că ne-am îmbogățit noi și că vreau eu… e mincinosul mincinoșilor, nu ai văzut așa ceva.

Mi-a zis, dar n-am vrut să mă lărgesc, fiind vorba și de tine. Mi-a zis moșule, nu mai minciuni a zis Mitică, cel mai mare mincinos mi-a zis să îți transmit. Și nu te-am sunat”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Disputa cu Ovidiu Ioanițoaia nu este singura pe care Dumitru Dragomir a avut-o cu oameni ai presei. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost în conflict și cu Adrian Sârbu, pe care l-a acuzat că l-a lăsat în pagubă. 

Ioanițoaia, prins pe autostradă cui pui în mașină

“Fii atent. El a fost supărat de ce i-am spus eu când eram conducător la Scornicești când a făcut accident cu mașina și s-au împrăștiat puii pe arbuștii autostrăzii. Asta l-a deranjat pe el. Eu eram președinte la Scornicești. 

ADVERTISEMENT

Toți care veneau, arbitrii, le umpleam portbagajul, sau dacă nu le dădeam 3-4 pui, că pe vremea aia nu se găsea un pui. Și a venit și Ioanițoaia, acolo, prieten cu mine, prieten prieten. D-asta l-am pus l-am dat afară pe Mișu Ionuescu afară și l-am pus pe el.

 Și Ioanițoaia era șomer când l-am pus. Ca la toată lumea i-am dat și lui 3-4 pui. Pe autostradă a făcut accident de mașină. Și s-au împrăștiat puii pe arbuștii aceia. Pe vremea aceea nu se găsea un pui. 

ADVERTISEMENT

Și l-au luat la întrebări. Domne că de unde sunt puii. Nu de accident l-au întrebat. A zis că vine de la Scornicești. Aceștia vroiau să lovească 2-3, înclusiv Vadim. Am vorbit cu Vadim. M-a întrebat dacă mi-a plătit Ioanițoaia pentru pui. I-am zis că da. Și el s-a supărat atunci. 

Eu am rămas amic cu Ioanițoaia chiar dacă m-a trădat. Pe Ioanițoaia l-am luat din șomer, l-am dat pe Mișu Ionescu afară și l-am pus pe Ioanițoaia că era prieten cu mine. Și el a plecat la Sârbu și am pierdut 7-8 milioane de dolari.

Ar trebui să fiu supărat pe chestia asta. Nu am scris în carte ca să-l umilesc. Mă doare la pălărie. Ce, am trăit eu din banii lui Ioanițoaia? Ei au trăit din banii mei”, a completat Dumitru Dragomir.

“Maxprofețiile lui Mitică” este un produs marca FANATIK.RO. Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dragomir despre relatia cu Ioanitoaia

ADVERTISEMENT