Sport

Dragomir, selectiv cu ajutoarele financiare: “Sunt generos, dar sunt și chitros”

Dumitru Dragomir este selectiv atunci când vine vorba de sponsorizări. Înainte să răspundă pozitiv cererilor, Dragomir analizează atent situația socială a solicitantului.
02.01.2024 | 23:38
Dragomir selectiv cu ajutoarele financiare Sunt generos dar sunt si chitros
Dumitru Dragomir este selectiv atunci cand vine vorba de imprumuturi
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, cunoscut pentru stilul său direct și fără inhibiții, a dezvăluit câteva întâmplări amuzante și ciudate legate de oameni care l-au abordat pentru diverse favoruri financiare. El a mărturisit că, în ciuda averii unora dintre solicitanți, rămâne selectiv și nu ezită să refuze cererile considerate nejustificate.

Dragomir, selectiv cu sponsorizările

“Sunt generos, dar sunt și chitros când vine vorba de nesimțiți. De exemplu, m-a sunat un milionar. Azi de dimineață. Să îi dau și lui o sponsorizare. Un milionar. Și am glume cu el, e o cunoștință de-a noastră. Bineînțeles că l-am luat la înjurături. Nu zic cine e, cunoștință de-a noastră, multimilionar.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis să îi dau și lui. L-am întrebat să îi dau lui care e milionar? Mi-a zis că are probleme. I-am zis să scape de datorii, că eu nu îi dau. Dacă era amărât îi dădeam. Mai vine altul ieri, nu dau nume, un general, 76 de ani. Mi-a spus că nu are bani de medicamente.

M-a întrebat dacă pot să îi dau împrumut 400 de euro. I-am zis că nu îi dau că are pensie mare. Mi-a spus că are de făcut niște tratamente, niște injecții care l-au costat mii de euro. El îmi cerea, eu spuneam că nu îi dau, glumeam între noi”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Un general i-a cerut ajutorul fostului președinte LPF

Dragomir a subliniat și situațiile în care a fost contactat de persoane care, la scurt timp după ce au primit ajutor financiar, au revenit și au recunoscut că nu pot restitui suma. Fostul președinte LPF este recunoscut pentru succesul în afaceri, motiv pentru care are mereu parte de astfel de cereri.

“I-am spus să sune la directoarea economică, pe care am anunțat-o că vine cineva, să îi dea o sponsorizare de 400 de euro. Nu am stat să îl împrumut, l-am sponsorizat să își cumpere medicamentul.

ADVERTISEMENT

L-am văzut cu o satisfacție, parcă câștigase la lotto. El venise să îmi ceară împrumut, eu i-am dat. Mai sunt unii cărora le dau acum și îmi dau telefon peste o lună să se scuze că nu pot să-mi dea banii, că au copii. Nu le e rușine? Unde lucrează? 

Îmi spune că nu poate să muncească, dar el are 40 de ani. L-am chemat la mine la muncă, mi-a spus că nu știe meserie. I-am spus că nu e problemă, că dă cu mătura. Să facă curat la construcții. Am nevoie de necalificați, nu mai găsești. Știi că cât plătești un necalificat? 6.000 de lei și nu îți vine”, a completat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, de la 10:30, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dragomir este darnic cu cine merita

ADVERTISEMENT