Sport

Revista Fanatik 750! Exclusiv: bărbații „clanului” Dragomir, interviu cu Alex Mitriță. Cadou: poster cu programul EURO 2024

Exclusiv în FANATIK 750: bărbații „clanului” Dragomir, interviu cu Alex Mitriță, amintiri incredibile de Crăciun ale analiștilor Fanatik Superliga! Cadou: poster-program EURO 2024.
30.12.2023 | 09:12
Revista Fanatik 750 Exclusiv barbatii clanului Dragomir interviu cu Alex Mitrita Cadou poster cu programul EURO 2024
Revista Fanatik 750! Exclusiv: bărbații „clanului” Dragomir, interviu cu Alex Mitriță, amintiri incredibile de Crăciun ale analiștilor Fanatik Superliga! Cadou: poster cu programul EURO 2024
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 750, pe decembrie-ianuarie! Cu un reportaj inedit despre 3 generații de bărbați din „clanul” Dragomir. Cu un super-interviu acordat în exclusivitate de Alex Mitriță! Cu amintiri pe cât de incredibile, pe atât de impresionante de Crăciun ale analiștilor Fanatik Superliga! Cu povestea celei mai periculoase curse moto din lume, supranumită „Cursa morții”! Cu un interviu frumos ca ea al Dianei Bart de la Prima TV! Doar câteva din subiectele pe care le găsești în cele 100 de pagini fanatice ale revista FANATIK 750, număr de Sărbători pe decembrie-ianuarie!

A apărut revista FANATIK 750, pe decembrie-ianuarie! Exclusiv: bărbații „clanului” Dragomir, interviu cu Alex Mitriță, amintiri de Crăciun ale analiștilor Fanatik Superliga! Și multe alte subiecte în cele 100 de pagini cu adevărat… fanatice!

Revista FANATIK pe decembrie-ianuarie este revista FANATIK de sărbătoare pentru Sărbători! 100 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Pe scurt, iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

În preajma Sărbătorilor de iarnă, „oracolul” Dumitru Dragomir a primit FANATIK în casă pentru a-i vă face cunoscuți pe toți bărbații „clanului”, 3 generații, de la savurosul „nea Mitică”, la fiul Bogdan și nepoții Robin și Bogdan Călin. De ce s-a lăsat de fotbal Bogdan la 18 ani, cum i-a pus tata hotelul… în brațe, unde joacă atacantul Robin și unde apărătorul Bogdan Călin, cum îi spionează bunicul Piti în… cuburi, cum arată… pedepsele în familia Dragomir, cu ce echipe țin bărbații „clanului”, plus multe alte aspecte inedite din viața lor poți afla, în exclusivitate, numai din revista FANATIK 750 pe decembrie-ianuarie!

ADVERTISEMENT

pagini revista Fanatik 750 Dumitru Dragomir

Alex Mitriță, „locomotiva” Universității Craiova, își dezvăluie… driblingurile irezistibile făcute cu viața, cu cariera, cu prietenii, cu antrenorii Răzvan Lucescu, Marius Șumudică și Edi Iordănescu, cu nașul Mihai Rotaru, cum și de ce a renunțat să joace cu Lionel Messi ca să revină la dragostea dintâi din Bănie. Găsești toate aceste exclusivități numai în revista FANATIK 750 pe decembrie-ianuarie!!

pagini revista Fanatik 750 Alex Mitrita

Amintirile de aur de la Crăciunuri de… pomină, dar și de povestit nepoților, ale analiștilor Fanatik Superliga le poți afla, în exclusivitate, numai din revista FANATIK 750 pe decembrie-ianuarie! Cum s-a întâlnit Robert Niță cu… Moș Crăciun la… lift, cum a devenit Adrian Ilie… Vlad Țepeș de Crăciun, cel mai frumos cadou de Crăciun din viața lui Bănel Nicoliță, pe care l-a… dăruit, nu l-a primit, ce panamez cu nume istoric… cubanez a dus Mihai Stoichiță, pe când era student și fotbalist la Petroșani, să cânte de Crăciun la… „Pescăruș”, porcul pe care n-a mai apucat Alin Buzărin să-l taie pentru că a fost… împușcat (porcul, nu „Buză”!), adidașii albi luați… pe sub mână de Moș Crăciun pentru Giani Kiriță, de ce pupa Florentin Petre porcul… în bot, află, în exclusivitate, doar din revista FANATIK 750 pe decembrie-ianuarie!

ADVERTISEMENT

pagini revista Fanatik 750 aminiri analisti Fanatik Superliga

Ce mare antrenor ar vrea să aibă în studio frumoasa Diana Bart la Prima TV, ce femei frumoase îi vor însoți pe tricolori la EURO 2024, ce „monștrii” pe 4 roți are „șeicul” Cristiano Ronaldo în garaj, unde se ține anual „Cursa morții”, câte victime face de fiecare dată, de ce ignoră pericolele piloții și cine este singurul român care s-a băgat „în infern”, de ce este dansul la bară sport olimpic și nu… striptease, cu argumentele – în exclusivitate! – ale româncelor celebre în domeniu, NUMAI în cele 100 de pagini ale revistei FANATIK 750 pe decembrie-ianuarie!

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 750, pe decembrie-ianuarie, al revistei premium FANATIK în cele 100 de pagini glossy ale sale!

ADVERTISEMENT

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Silviu Ghering, Andrei Dicu și Daniel Șendre. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK pe decembrie-ianuarie!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 750, pe decembrie-ianuarie, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 100 de pagini de lux!

Cadou FANATIK pentru cititorii fanatici: poster gratuit cu programul turneului final EURO 2024

Cadou FANATIK pentru cititorii fanatici, numai cu revista FANATIK 750 pe decembrie-ianuarie, un poster cu programul turneului final EURO 2024, care se va juca în Germania vara viitoare, între 14 iunie și 14 iulie.

poster program EURO 2024 cu revista Fanatik 750 decembrie-ianuarie

Și la care va fi prezentă și echipa națională a României, calificată la „balul bogaților” sub comanda lui Edi Iordănescu, după 8 ani de la precedenta participare, în 2016, din Franța. Sub bagheta tatălui actualului selecționer, Anghel Iordănescu.

Posibilul drum al tricolorilor spre „înalta societate”, citește „sferturi, semifinale, finală” – nu zâmbi, avem liber la visare! – află-l din posterul gratuit cu programul complet al marii competiții europene, oferit cadou de Crăciun cititorilor să fanatici de revista FANATIK 750 pe decembrie-ianuarie, prezentă acum la toate punctele de difuzare a presei.

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 100 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

Revista Fanatik 750! Exclusiv: bărbații „clanului” Dragomir, interviu cu Alex Mitriță. Cadou: poster cu programul EURO 2024

ADVERTISEMENT