Sport

Dragomir, uluit de atacurile la adresa lui Hagi: „Ca hienele au sărit pe el!”

Dumitru Dragomir a rămas surprins de atacurile la adresa lui Gică Hagi după ce Farul a fost eliminată de Sheriff Tiraspol în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.
26.07.2023 | 09:53
Dragomir uluit de atacurile la adresa lui Hagi Ca hienele au sarit pe el
Dumitru Dragomir nu e de acord cu atacurile la adresa lui Hagi, dar îl înțeapă pentru modul cum a pregătit echipa
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu e de acord cu atacurile la adresa lui Gică Hagi după eliminarea Farului din preliminariile Ligii Campionilor, dar nu s-a ferit nici el să-l înțepe pe „Rege”pentru modul în care s-a făcut pregătirea în această vară, considerând că jucătorii nu mai puteau alerga pe teren.

Dragomir îl înțeapă pe Hagi: “S-a greșit pregătirea la Farul!”

”Convingerea mea e că s-a greșit ceva! Ori pregătirea a fost prea dură, ceva s-a întâmplat”, a declarat Dumitru Dragomir la emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, fiind completat de Horia Ivanovici: ”S-a prăbușit echipa, Hagi e în flăcări, i-a certat după 4-1 cu Voluntari”.

ADVERTISEMENT

Echipa nu joacă, nu aleargă. De ce spun eu de pregătire, ăla micu care n-a jucat, Sali, a alergat cel mai mult din toată echipa, ar trebui să se uite pe toate statisticile. Sali a alergat cel mai mult, a fost unul care n-a jucat mai deloc, Băluță, a jucat formidabil și ăla. Am tras concluzia că pregătirea a fost prea tare”, a revenit Dragomir asupra acestei chestiuni.

Dumitru Dragomir, surprins de atacurile la adresa lui Hagi: „Au sărit ca hienele pe el!”

Totodată, Mitică Dragomir crede că lumea e prea dură cu Gică Hagi și are așteptări mult prea mari din partea unui proiect care este limitat din toate punctele de vedere. ”Toată lumea vrea ca Hagi să scoată Maradone, pe Hagi și pe Dobrin. Bă fraților, aria de selecție…

ADVERTISEMENT

La noi în România, băi când te ia în primire presa… Âi-am spus, sunt cei trei care nu te poți agăța de ei, una dintre ele e presa, te face din om neom. Dacă ești și puțin slab… Ca vulturii  s-au repezit asupra lui Hagi. Sau mai rău… Ca hienele!

Doi ziariști consacrați, dintre care unul mai bătrân dintre ei, care a lucrat la mine la ziar, l-a atacat foarte subtil, dar foarte dur. La faptul că nu scoate mari valori. Aria de selecție a PSG-ului e din toată omenirea. Hagi dintr-un județ și mai ia unu doi care vrea să se ducă la el, cu asta nu poți să faci performanță”, a completat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Cheia, crede Oracolul din Bălcești, e să se dea șanse reale tuturor jucătorilor tineri să joace, chiar dacă o fac în ligile inferioare. ”Între 14 și 17 ani ți se pare că e câte unul de un talent ieșit din comun, când de la 18 la 22 de ani începe să piardă, s-a dus cu el. Își dau N exemple.

Cine rezistă, cine joacă și la nivel mic până la 23 de ani titular, la divizia C, B, dar a fost talent și la 14 ani, ăsta sare. Vezi la Florinel, a avut o sincopă, a dat de un medic care l-a învățat. Condiția fizică n-ai văzut cum arată acum, zici că-i gladiator?”, a punctat Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: „Nu este explicație logică pentru ce s-a întâmplat la Tiraspol!”

Horia Ivanovici a avansat o ipoteză aparte, pentru apatia jucătorilor Farului de la Tiraspol. ”Să le fi pus ăia ceva în băutură, în mâncare? Le-o fi pus ceva în mâncare”, s-a întrebat Ivanovici.

”Se sufocau, parcă li se trăgea tubul de oxigen. Am mai văzut pe FC Argeș în vara asta, fugea unul 10 metri nu mai avea aer, i-am spus lui Stanciu. Du-te cu ei la doctor, fă-le analize, e ceva în neregulă.

Ce s-a întâmplat cu Sheriff e ceva care nu pot nici eu nici Hagi să-și explice logic. Pentru că același fotbalist care a alergat cu 5 zile înainte de a arat terenul, acolo a fost 4 metri în stânga și 4 în dreapta”, a răspuns Mitică Dragomir, recunoscând că nu are nicio explicație logică pentru cele întâmplate.

Nu uitați! Emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ a revenit în forță în fiecare luni, de la 13:15, imediat după FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea va fi în premieră ulterior pe canalul de Youtube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici. FANATIK SUPERLIGA va fi în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro!

Dragomir îl înțeapă pe Hagi

ADVERTISEMENT