Fotbal intern

Dragoș Bon, încrezător după primul meci ca principal al Universității Craiova: „A fost o descătușare!”

02.02.2021 | 23:24
Dragos Bon increzator dupa primul meci ca principal al Universitatii Craiova A fost o descatusare
ADVERTISEMENT

Dragoș Bon, antrenorul interimar de la Universitatea Craiova, s-a arătat încrezător după primul meci pe banca oltenilor, afirmând că jucătorii săi au înțeles ce li s-a cerut din punct de vedere tactic.

Universitatea Craiova s-a impus clar în meciul cu Poli Iași, scorul de 3-0, exprimând foarte bine situația din teren în care oltenii au fost mai mereu la conducerea jocului.

ADVERTISEMENT

Pentru moment, oltenii sunt pe poziția a treia în clasamentul Ligii 1, cu 40 de puncte acumulate în 21 de partide disputate.

Dragoș Bon, încrezător după primul meci pe banca Craiovei: „Băieții au înțeles foarte bine ce le-am cerut”

“Ne-am dorit foarte mult victoria, ştiam că ne aşteaptă un meci dificil, dar băieţii au recepţionat foarte bine ce le-am transmis, ce am pregătit la antrenamente. Şi a fost aşa, ca o descătuşare, o deblocare mentală şi chiar au arătat plăcere, asta le-am cerut în primul rând.

ADVERTISEMENT

Să arate plăcere în joc, să joace un fotbal cu zâmbetul pe buze pentru că aveau nevoie, erau foarte apăsaţi înaintea acestei partide şi aveau nevoie să se bucure de fotbal.  Ne bucurăm că a venit această victorie şi că a venit într-o asemenea manieră.

Aveam mare nevoie de aceste puncte şi de acest joc concretizat pe tabela de marcaj”, a declarat Dragoș Bon la finalul partidei cu Politehnica Iași.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon se gândește deja la derby-ul Universității cu Dinamo

Dragoș Bon se gândeste deja la partida cu Dinamo. Antrenorul interimar al celor de la Craiova speră ca echipa sa să se recupereze fizic pentru meciul cu marea rivală, programat sâmbătă, 6 februarie.

“Ne aşteaptă o partidă aparte pentru că indiferent de clasament, de situaţii, între Craiova şi Dinamo e o rivalitate foarte mare, cum se ştie. O să pregătim cât mai bine jocul, sperăm să ne recuperăm cât mai repede pentru că e f important în această perioadă când joci din 3 în 3 zile. 

ADVERTISEMENT

Sper să fim 100% la jocul cu Dinamo, să facem un joc bun şi să marcăm goluri şi să învingem”, a ađaugat Dragoș Bon.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Dinamo: 2,18 este cota pentru “1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT