Life

Dragoș Bucur, moment neașteptat în ultima semifinală de la Românii au talent: ”Îi dădeam două palme”

Dragoș Bucur a fost protagonistul unui moment complet neașteptat în ultima semifinală de la Românii au talent 2023. Ce a putut să spună juratul?
05.05.2023 | 21:52
Dragos Bucur moment neasteptat in ultima semifinala de la Romanii au talent Ii dadeam doua palme
Dragoș Bucur, moment neașteptat în ultima semifinală de la Românii au talent. Sursă foto captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Românii au talent 2023 continuă cu cea de a doua și de altfel ultima semifinală. 12 concurenți urcă pe scena de la Pro Tv în următoarele minute, iar o parte dintre ei și-au executat deja numărul.

Concurentul care nu i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent în ultima semifinală

În cea de a doua semifinală de la Românii au talent i-am putut vedea până acum pe Sandip Brahamin, Ștefan Popescu, Denisia Sănduleac, dar și pe Garry Cosma. Se pare însă că unul dintre concurenți nu i-a impresionat atât de mult pe jurați.

ADVERTISEMENT

Dacă primii trei concurenți s-au bucurat de un val de aplauze din partea publicului, dar și din partea juraților, iată că în cazul lui Garry Cosma lucrurile au fost ceva mai diferite. Momentul magicianului nu a fost unul atât de interesant.

Sau cel puțin asta a spus Mihai Bobonete. De asemenea, Dragoș Bucur a avut și el o reacție la care mulți nu s-ar fi așteptat. Cum a arătat momentul lui Garry Cosma din ultima semifinală de la Românii au talent 2023?

ADVERTISEMENT

Concurentul a chemat-o pe scenă pe Andra, pentru a-i fi asistentă. Artista era nevoită să apese cu mâna pe niște coifuri de hârtie. Sub unele dintre ele se afla un țep uriaș, în timp ce un singur coif era gol.

Evident, Andrei i-a fost frică de fiecare dată să apese, astfel că Garry Cosma a ajutat-o. Chiar și după întreg momentul, artista a recunoscut că a stat cu teamă minute în șir. ”A fost greu. Sincer mi-a fost frică. Cred că s-a văzut deferit de aici. Dacă v-a plăcut înseamnă că e bine, mie mi-a fost teamă”, a spus Andra.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Dragoș Bucur lui Garry Cosma

Dragoș Bucur în schimb a avut o reacție complet neașteptată. Acesta a ținut să îi mulțumească lui Garry Cosma pentru că nu l-a invitat pe scenă. Juratul de la Românii au talent a dezvăluit că cel mai probabil și-ar fi pierdut răbdarea și că ar fi făcut gesturi nu tocmai potrivite.

”Trebuie să recunosc că apreciez foarte mult că nu m-ai chemat pe mine pe scenă. Ai fi avut un număr ratat. Eu nu treceam prin ce a trecut Andra. Eu l-aș fi luat de barbă, îi dădeam două palme și îl dădeam afară”, a spus Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Întrebat de unul dintre colegii săi dacă atât de violent poate să fie, juratul de la Românii au talent a avut un răspuns complet neașteptat. ”Doar la televizor”, a spus Dragoș Bucur, a fost răspunsul lui Dragoș Bucur.

Momentul nu l-a impresionat nici pe Mihai Bobonete, care a recunoscut că s-ar fi putut și mai bine de atât. Cu toate astea, actorul speră ca magicianul să-i fi impresionat pe cei de acasă pentru a-l vota.

ADVERTISEMENT