Sport

Dragoș Grigore salută victoria Rapidului, dar avertizează: „Mai sunt lucruri de pus la punct”

Experimentatul fundaș central se bucură pentru debutul cu dreptul în Liga 1, dar își avertizează colegii: „Mai sunt lucruri de pus la punct, pentru că suntem o echipă nouă”.
19.07.2021 | 01:02
Dragos Grigore saluta victoria Rapidului dar avertizeaza Mai sunt lucruri de pus la punct
ADVERTISEMENT

Într-o atmosferă incendiară creată de cei aproximativ 15.000 de fani care au luat cu asalt Arena Națională, Rapidul a revenit cu dreptul în Liga 1, după șase ani de absență.

La finalul meciului câștigat în fața Chindiei Târgoviște, scor 1-0, Dragoș Grigore și-a felicitat colegii, dar a încercat, în același timp, să-i țină cu picioarele pe pământ. Asta pentru că echipa mai are „lucruri de pus la punct” pentru a face o figură frumoasă pe prima scenă a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore rămâne cu picioarele pe pământ după victoria în fața Chindiei

Ne bucurăm că am reușit să luăm cele trei puncte, meritate din punctul meu de vedere. O neatenție a noastră putea să ne coste, dar totul e bine când se termină cu bine.

Ne bucurăm că am început cu dreptul acest campionat, dar de mâine ne gândim la meciul următor. Mai sunt lucruri de pus la punct, pentru că suntem o echipă nouă, care îmbină tinerețea cu experiența.

ADVERTISEMENT

Atmosfera a fost foarte frumoasă, mă bucur că au venit suporterii în număr foarte mare, important este să se dea libertate în continuare și să avem suporteri, pentru că fotbalul fără spectatori nu are niciun farmec.

Cei de la Dinamo știu care a fost dorința mea când m-am întors în țară. Nu are rost să justific de ce am ales Rapidul. Sunt bucuros că pot să-mi continui cariera de fotbalist”, a declarat Dragoș Grigore.

ADVERTISEMENT

Adrian Bălan: „Nu am fost fricoși, dar suntem o echipă nou-promovată”. Cui a dedicat golul

În schimb, marcatorul unicului gol al partidei a pus micile inexactități din jocul Rapidului pe seama presiunii resimțite înaintea primului meci de la revenirea în Liga 1 și a ținut să dedice reușita suporterilor.

A fost un gol mai muncit, prin alunecare, nu știu, poate și norocos. Înseamnă foarte mult pentru noi. A fost o presiune foarte mare. De două zile abia mai dorm.

ADVERTISEMENT

Îmi doream să văd acești suporteri minunați la meci. Mă bucur că au venit într-un număr mare și că am putut să îi facem fericiți. Ne doream foarte mult asta, presiunea ne-am pus-o singuri.

Când este presiune este și mai frumoasă victoria. Nu știu dacă am fost fricoși. Este primul meci, suntem o echipă nou promovată,  dorința era foarte mare și, din foarte multă dorință, mai și greșești”, a explicat Adrian Bălan.

ADVERTISEMENT