Sport

Denis Haruț s-a accidentat și i-a cedat locul de titular lui Nedelcu. Toni Petrea confirmă Fanatik. Update exclusiv

16.05.2021 | 22:05
Denis Harut sa accidentat si ia cedat locul de titular lui Nedelcu Toni Petrea confirma Fanatik Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Decizie de ultimă oră în tabăra FCSB-ului înaintea meciului decisiv cu Sepsi. FANATIK a aflat că Dragoș Nedelcu îi va lua locul în centrul apărării lui Denis Haruț, din cauza unei accidentări suferite de fostul fundaș botoșănean.

UPDATE, 16 mai, ora 22:00 / Toni Petrea a confirmat informația dezvăluită de FANATIK, conform căreia Denis Haruț nu a putut fi utilizat în confruntarea de la Sf. Gheorghe din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

„Haruț a resimțit ceva dureri după meciul cu Academica Clinceni și din păcate nu am reușit să îl recuperăm. Se pare că ghinioanele se țin după noi cu aceste accidentări numeroase. Mă îngrijorează acest aspect, dar ținând de ritmul de până acum, poate e normal”, a declarat Toni Petrea, înainte de Sepsi – FCSB.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 16 mai, ora 20:56 /

Motivul? O întindere la gambă pe care acesta din urmă a suferit-o. Chiar și așa, roș-albaștrii sunt nevoiți să obțină victoria pentru a mai păstra șanse la titlul de campioană, în condițiile în care CFR Cluj a plecat cu toate cele trei puncte de pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Edi Iordănescu au câștigat cu 3-1 derby-ul contra Universității Craiova și s-au distanțat la patru lungimi de contracandidată, pe care o va întâlni abia în ultima etapă, la Giurgiu.

Denis Haruț s-a accidentat, iar Petrea a fost nevoit să îl titularizeze fundaș central pe Dragoș Nedelcu

Trebuie să ne autodepăşim. Noi trebuie să venim din urmă, să ne ridicăm la nivelul acestui joc. Trebuie să câştigăm toate cele trei jocuri pentru a fi siguri de titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Sunt importante şi meciurile celorlalte echipe, dar mult mai important este ce facem noi. Dacă batem tot, suntem campioni! Ăsta e mesajul pe care l-am transmis și jucătorilor”, a avertizat Toni Petrea înaintea meciului din această seară, unul cu o miză uriașă chiar și pentru adversari.

În cazul unei victorii, covăsnenii vor obține 39 de puncte și vor urca pe locul al treilea, în detrimentul Universității Craiova. Acesta este și motivul pentru care oficialii i-au promis fiecărui jucător o primă de 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Marea problemă a FCSB-ului: „Acolo e o greșeală”

Cornel Șfaițer s-a arătat încrezător în privința șanselor lui Sepsi de a o învinge pe FCSB și a urca automat pe podiumul Ligii 1. Asta pentru că adversarul din această seară pare să aibă o mare problemă.

Cei de la FCSB vin cu multă dorință de revanșă. Mai sunt 9 puncte puse în joc, dar CFR a luat o opțiune serioasă pentru titlu. Noi venim cu un moral bun, am învins FCSB, Craiova, CFR, cel din urmă a fost un meci deosebit pentru noi.

Am crezut în acel joc și nu ne-am înșelat. Aveam încredere în potențialul și dorința băieților. Eu zic că e o performanță mare să învingi primele 3 clasate din play-off. 

Nu îmi amintesc să mai fi reușit cineva asta, de la introducerea acestui sistem competițional. E o presiune în plus pentru ei.

Noi am discutat și rămâne să ne facem jocul, unul curat, cu multă determinare, cu implicare. Cunoaștem foarte bine adversarul și Leo Grozavu a pregătit bine partida.

Cred că e o greșeală la nivel de lot, din debutul sezonului. Când vrei să te lupți pe mai multe fronturi, la un club de calibrul celor de la FCSB, e nevoie să îți construiești un lot valoric și numeric echilibrat.

 La nivel de pregătire fizică, nu e treaba mea, au avut momente de prospețime, au aut și accidentări. Dar asta s-a văzut la toate echipele din Liga 1”, a declarat managerul general al covăsnenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,83 este cota pentru „Ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT