Life

Dragoș Pătraru a făcut portretul următorului președinte al României. Ce doctrină îmbrățișează jurnalistul

Dragoș Pătraru a răspuns la una din cele mai spinoase întrebări: cum va arăta următorul președinte al României? Ce crede jurnalistul?
19.11.2023 | 13:36
Dragos Patraru a facut portretul urmatorului presedinte al Romaniei Ce doctrina imbratiseaza jurnalistul
Dragoș Pătraru a spus cum va arăta viitorul președinte al României. Foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Dragoș Pătraru a creionat portretul următorului președinte al României. În opinia lui, candidatul pe care oamenii vor pune ștampila de vot va fi cel care va avea cea mai multă ”vrăjeală” și va face pe eroul salvator.

Dragoș Pătraru, despre cum va arăta viitorul președinte al României

Dragoș Pătraru susține că românii au nevoie de un Bruce Willis la fiecare rând de alegeri, de cineva care să le spună o serie de ”Ce”-uri fără a preciza și cum va rezolva acele probleme.

ADVERTISEMENT

Pătraru a zis că i s-a spus că ar fi bine să se bage și el în politică, însă nu are de gând acest lucru. Asta, deși alți colegi de breaslă de-ai lui au făcut pasul cel mare. Carmen Avram, Gabriela Firea și Rareș Bogdan sunt doar câteva exemple!

”Bruce Willis”, candidatul ideal pentru electorat?

„Pe român nu-l interesează ce îi spune neapărat. Românii abia așteaptă să te urce pe o statuie apoi să te găinățeze.  (…)

ADVERTISEMENT

Românul vrea unul care să zică: Eu! Românul nu înțelege că puterea e la el. Ăla câștigă alegerile care spune că-l scoate din rahat. Trebuie să spună niște CE-uri. Cum a zis Iohannis: vă scap de ciuma roșie, nu ne spune cum. 

Trebuie ca oamenii să se îndrăgostească de persoana respectivă, dar să o vadă ca pe Bruce Willis. Trebuie să facă pe Bruce Willis. Nu trebuie să ne învinovățim pentru asta, mai avem de mers”, a declarat Dragoș Pătraru în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul cunoscut pentru emisiunea de tip pamflet „Starea nației” a dezvăluit și ce fel de doctrină ar îmbrățișa. A mărturisit că e de fel destul de socialist și și-a dat seama de asta mai ales de când lucrează cu echipa sa de la emisiune.

Dragoș Pătraru a dezvăluit că este genul de persoană care face sacrificii pentru ceilalți și că el crede în binele comun mai mult decât în orice altceva. Nu s-a gândit niciodată să dea afară pe cineva și să-l lase pe drumuri, chiar dacă lucrurile n-au funcționat perfect întotdeauna.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte socialist”

„Nu poți să lucrezi de unul singur, dacă nu ai lângă tine oamenii care se pot sacrifica pe ei pentru ce vrei tu să reușești. 

Aș fi făcut mult mai multe prostii, în orice fel de sens, fără acești oameni lângă. Sunt foarte socialist așa, foarte socialist, adică hai să vedem cum facem să rămână toată lumea, hai să vedem cum facem chiar dacă nu facem profit.

Chiar și când voia să plece cineva, i-am zis să își ia timp, 3 luni, 4 luni, 5 luni până ne anunți tu că îți găsești ceva. Și acum am oameni care își caută altceva. Până își găsesc, ce, o să rămână pe drumuri? Banii există câtă vreme cu toții credem în ei. Altfel sunt niște hârtii, în cazul României, plastic”, a adăugat Dragoș Pătraru.

ADVERTISEMENT