Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Drăgușin, noul căpitan al României? Florin Manea, răspuns surprinzător: „L-am vândut de la Genoa, nu de la națională”

Florin Manea consideră că Radu Drăguşin va fi mulţi ani de acum înainte căpitanul naţionalei României. Agentul susţine că selecţiile de la naţională nu au contat în transfer.
26.01.2024 | 10:46
Dragusin noul capitan al Romaniei Florin Manea raspuns surprinzator Lam vandut de la Genoa nu de la nationala
Drăgușin, noul căpitan al României? Florin Manea, răspuns surprinzător: „L-am vândut de la Genoa, nu de la națională”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a fost unul dintre stâlpii naţionalei României în preliminariile Euro 2024. Fundaşul român a lipsit doar o repriză în cele 10 meciuri de calificare, scos la pauză cu Andorra (scor 4-0) pentru a fi menajat.

Drăgușin, noul căpitan al României? Florin Manea, răspuns surprinzător: “Nu l-am vândut de la naţională”

Florin Manea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre Radu Drăguşin şi consideră că fundaşul român poate bate recordul de selecţii al lui Dorinel Munteanu în naţionala României. Agentul surprinde şi spune că transferul lui Tottenham nu s-a făcut şi datorită evoluţiei de la naţională:

ADVERTISEMENT

“Cred că va fi noul căpitan al naţionalei României. Şi ani mulţi de acum înainte. Eu am prezis că va depăşi şi selecţiile la echipa naţională. O să îl depăşească şi pe Dorinel Munteanu.

Doar să îl ţină Dumnezeu sănătos. Eu am mai spus-o. Lumea a luat-o puţin greşit. Nu îi spun eu lui Edi Iordănescu pe cine să pună căpitan. Eu am vrut să joace la naţională, nu pentru mine. Că nu l-am vândut de la naţională.

ADVERTISEMENT

“El a fost la Juventus. De ce să îl mai împing în naţională?”

L-am vândut din Italia. I-am întrebat şi pe cei de la Tottenham dacă s-au uitat la meciurile naţionalei: «Florine, n-au fost… Ne-am uitat cu Elveţia şi Israel, ce să văd cu Kosovo? Ne-am uitat cu Juve, cu Inter, cu Roma». 

Eu nu l-am vândut de la naţionala României. El a fost la Juventus. De ce să îl mai împing în naţională? Eu voiam pentru noi, să avem un jucător care… Îi mulţumesc lui Gabi Bodescu, mi-a trimis un mesaj prin care spunea că e şi meritul meu. Am vorbit şi cu Edi”

ADVERTISEMENT

“Şi mi-a spus că l-a dat pe Radu Drăguşin de la Juventus pentru că nu credea că va creşte aşa repede”

Agentul a declarat că cei de la Juventus vor mai încasa încă şase milioane din transferul lui Drăguşin la Spurs, având stipulată o clauză de 20% dintr-un viitor transfer în momentul semnării contractului cu Genoa:

“Juventus a mai încasat şase milioane din acest transfer, că aveau 20%. Pentru cluburile mari… normal că au un regret, dar în general cluburile mari nu au răbdare. Vor acum.

ADVERTISEMENT

Vorbeam cu Ortolini, care a fost la Juventus, a venit director la Genoa. Şi mi-a spus că l-a dat pe Radu Drăguşin de la Juventus pentru că nu credea că va creşte aşa repede.

“La un moment dat, ne întrebam cine l-a driblat”

Normal, trebuia să crească în doi-trei ani. Radu, într-un an a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi din Serie A. A fost driblat o dată tot campionatul. La un moment dat, ne întrebam cine l-a driblat.

La Genoa i se spunea “Trenul”. A crescut senzaţional. Romero are 270 de meciuri şi 70 de cartonaşe galbene. Radu are 84 de meciuri şi 4 cartonaşe galbene”, a spus Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Drăgușin, noul căpitan al României? Florin Manea, răspuns surprinzător

ADVERTISEMENT