Sport

Drăgușin, prima reacție de la debutul în Premier League: “Un sentiment extraordinar”

Radu Drăgușin a oferit primele reacții de la debutul său la Tottenham. "Tricolorul" le-a mulțumit fanilor pentru susținere și se pregătește acum de duelul cu Manchester City.
15.01.2024 | 21:30
Radu Dragusin a oferit primele reactii de la debutul sau in Premier League
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, în vârstă de 21 de ani, și-a făcut debutul la Tottenham în duelul cu Manchester United, care s-a încheiat cu un rezultat de 2-2. După această experiență pe Old Trafford, tânărul fotbalist a împărtășit prima sa reacție pe Instagram.

Drăgușin, mesaj de mulțumire către fani

“Un sentiment extraordinar să debutez pentru acest club incredibil. Le mulțumesc fanilor pentru susținere”, a scris Radu Drăgușin în postarea sa. Deși a evoluat doar în ultimele zece minute ale meciului, intrarea sa a avut un impact semnificativ.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ange Postecoglu a reconfigurat echipa adoptând un sistem cu trei fundași centrali, o schimbare tactică care ar putea deveni permanentă la Tottenham, avându-l pe Radu Drăgușin alături de Cristian Romero și Micky van de Ven în această poziție.

Alături de debutant, Micky van de Ven, Drăgușin a primit aceeași notă de 6.7, în timp ce alți jucători precum Pierre-Emile Hojbierg și Brennan Johnson au obținut aceeași evaluare. Cristian Romero, celălalt fundaș central al lui Tottenham, a fost notat cu 6.9.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun jucător al meciului a fost Rasmus Hojlund, cu o notă de 8.2. Atacantul lui Manchester United a impresionat în tricoul diavolilor și a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor.

Drăgușin va juca la Tottenham până în 2029

Rasmus Hojlund a reușit să deschidă scorul printr-un șut imparabil chiar în startul reprizei. De doar 3 minute a avut nevoie danezul pentru a-și trece în cont al 2-lea său gol pentru Manchester United. În sezonul precedent, Rasmus Hojlund a marcat de 9 ori în 32 de partide pentru Atalanta.

ADVERTISEMENT

Următoarea ocazie pentru Radu Drăgușin să intre în teren pentru Tottenham este programată peste aproape două săptămâni, în meciul cu Manchester City din Cupa Angliei, programat pe 26 ianuarie.

Radu Drăgușin a semnat un contract impresionant cu Tottenham, stabilindu-și rezidența la Londra pentru o perioadă de 5 ani și jumătate, până pe 30 iunie 2029. Drăgușin va avea un salariu fix garantat de 50.000 de euro săptămânal, ceea ce se traduce într-un venit anual de 2,4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dragusin a costat-o pe Tottenham 26 de milioane de euro, sumă la care se mai adaugă 4 milioane de euro pe care londonezii vor fi obligați să îi plătească în cazul în care “tricolorul” confirmă la Londra. Drăgușin a devenit, astfel, cel mai scump român din istoria țării.

Dragusin
Dragusin a oferit primele impresii dupa debutul sau in Premier League
ADVERTISEMENT