Life

Drama care i-a marcat viața Antoniei Ștefănescu: și-a pierdut tatăl la 14 ani și mama a fost nevoită să plece de acasă

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a trecut prin clipe dificile la 14 ani când și-a pierdut tatăl, iar mama a plecat de acasă pentru a face bani să întrețină familia.
08.10.2022 | 09:05
Drama care ia marcat viata Antoniei Stefanescu sia pierdut tatal la 14 ani si mama a fost nevoita sa plece de acasa
Antonia Ștefănescu, drama de la 14 ani care i-a marcat viața. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Antonia și Andrei Ștefănescu s-au căsătorit în 2019, după mulți ani de relație și un copil de doi ani care le-a fost martor în cel mai important moment din viața lor. După doar trei ani, însă, soții Ștefănescu au pus capăt mariajului. Deși au rămas în relații amiabile de dragul fiului lor, Antonia duce lipsa unei familii și mai ales a tatălui ei.

Antonia Ștefănescu, marcată de pierderea tatălui

În urmă cu câteva zile, pe 5 octombrie, Antonia Ștefănescu, vedeta de la Kanal D, și-a sărbătorit ziua de naștere, cu mici peripeții, demne de povestit nepoților. I s-a stricat mașina chiar în momentul în care mergea cu fiul ei, Ayan, să ia tortul pentru a sărbători împlinirea celor 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, însă, nu s-a lăsat cu una cu două și până seara a petrecut frumos, dar a și lăcrimat în ziua aniversării ei, mai ales atunci când a venit vorba de cel care i-a dat viață. Blondina și-a pierdut tatăl în 2006, când abia ajunsese la vârsta de 14 ani.

A crescut departe de mamă, deoarece a fost nevoită să plece în Italia, pentru a face bani să întrețină familia, când stâlpul casei a fost internat în spital. Sora ei a plecat și ea la facultate, la Timișoara, Antonia fiind cea care a rămas cu tatăl ei până în ultima clipă.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, deși nu îi este deloc ușor, Antonia povestește ce s-a întâmplat cu tată ei. Cel care i-a dat viață a suferit ani de zile și a decedat ca urmare a unei boli care, în urmă cu 16 ani, nu putea fi tratată.

El a fost bolnav, a murit de cancer la ficat. Dar și-a dorit foarte mult să trăiască și a respectat tot ce se putea respecta. Ultimul stadiu al lui a fost diagnosticat ca și cancer, dar el a avut hepatită, în direcția asta. Ceea ce se tratează astăzi, dar atunci nu se putea face nimic. El, prin stilul lui de viață, a dus boala pe picioare mai mult decât s-ar fi așteptat doctorii”, a declarat Antonia Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

”Nu am apucat să adun suficiente amintiri cu el pentru toată viața”

Vedeta avea doar 14 ani când și-a pierdut tatăl și regretă că nu a apucat să petreacă mai mult timp alături de el, pentru a avea mai multe amintiri. Vădit emoționată și cu vocea tremurândă, Antonia mărturisește că perioada în care a avut tatăl alături a fost fantastică.

Aveam 14 ani. Eram în clasa a VIII-a. Din păcate nu am apucat să adun suficiente amintiri cu el pentru toată viața. Dar ce am trăit alături de tata, a fost fantastic”, a spus fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ultima aniversare cu familia completă

Antonia Ștefănescu își amintește cu plăcere de ultima aniversare cu familia completă, atunci când ea avea 12, 13 ani. Părinții și sora ei au trezit-o, cântându-i la mulți ani. Cu o urmă de regret, vedeta spune că la 14 ani ziua ei nu a mai contat. Tatăl era în spital, mama – departe de casă pentru a face bani, iar sora – la facultate, în Timișoara.

Îmi amintesc că eram foarte mică, eram la școală, cred că eram clasa a VI-a. Știu că m-am trezit cu ei cântându-mi la mulți ani. Cu cadouri. Cred că este singura imagine pe care o am cu ei toți. La 14 ani nu a mai fost pentru că tata era la spital. Mama era în Italia. Cred că a fost cea mai tristă înainte de moartea tatălui”, a mai spus Antonia.

Antonia Ștefănescu, de 19 ani fără mamă alături: ”Tot zice că vine și nu mai vine”

Odată cu pierderea tatălui, Antonia Ștefănescu a suferit foarte tare, pentru că mama a plecat la muncă în Italia, sora la facultate și ea a trebui să crească alături de mătușa ei. S-a mutat în București, a fost bine îngrijită, dar nu a mai simțit niciodată că are familia alături. De atunci tot visează, chiar și acum, la 30 de ani, la întoarcerea definitivă a mamei în România.

Cred că sunt 19 ani de când este mama plecată și tot zice că vine și nu mai vine. De mici a zis că atunci când ne vede la casa noastră vine, dar tot nu a reușit că așteaptă cu anii de pensie. Sper ca în doi ani să se întoarcă și ea acasă. Va fi la Timișoara, dar măcar o știu în siguranță”, a precizat vedeta de la Kanal D, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT