Life

Drama magicianului Robert Tudor. De ce nu aude cu urechea stângă și s-a născut cu gura strâmbă. Vina pe care o are mama sa

Magicianul Robert Tudor, dezvăluiri despre drama din viața sa. De ce nu aude cu urechea stângă și s-a născut cu gura strâmbă?
09.12.2022 | 00:39
Drama magicianului Robert Tudor De ce nu aude cu urechea stanga si sa nascut cu gura stramba Vina pe care o are mama sa
Drama din viața magicianului Robert Tudor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Deși este mai mereu cu zâmbetul pe buze și face pe toată lumea să râdă prin trucurile sale, magicianul Robert Tudor ascunde o adevărată dramă.

Ce dramă ascunde magicianul Robert Tudor: ”Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă”

Magicianul Robert Tudor, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit în cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”, faptul că nu aude cu urechea stângă și că s-a născut cu gura strâmbă, vina fiind a mamei sale.

ADVERTISEMENT

Robert Tudor a dezvăluit că mama lui nu l-a dorit atunci când a aflat că-l poartă în pântesc și a încercat mai multe metode de avort, care nu au dat roade. Magicianul consideră un miracol că astăzi trăiește.

”Mama nu m-a vrut. Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit.

ADVERTISEMENT

Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine… e un miracol că sunt eu aici. A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama.

Prima dată cu lingura, să bage lingura ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1. Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci în 84”, a relatat faimosul magician.

ADVERTISEMENT

Cum și-a pierdut magicianul Robert Tudor aparatul auditiv

De asemenea, magicianul Robert Tudor a spus și că la un moment a avut aparat auditiv, dar l-a pierdut atunci când lucra la ”Vocea României junior”. Altul nu și-a mai permis, din cauză că era scump.

Dincolo de toate problemele pe care le are, magicianul Robert Tudor încearcă să le ignore și să se bucure de cariera sa, chiar dacă și în aceasta mai are probleme. Din punctul său de vedere, fiecare om are de îndeplinit o misiune pe Pământ, iar a lui este aceea de a-i bucura pe oameni.

ADVERTISEMENT

În plan personal, magicianul este căsătorit și are doi copii.

Tags: