Fotbal intern

Drama prin care trece Facundo Piriz! Fiica mijlocașului de la Rapid suferă de o boală incurabilă. “E un lucru absolut cumplit!”

17.10.2019 | 08:55
Drama prin care trece Facundo Piriz Fiica mijlocasului de la Rapid sufera de o boala incurabila E un lucru absolut cumplit
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a dezvăluit la finalul meciului disputat de Rapid București contra celor de la Petrolul Ploiești, scor 1-0, prin ce dramă trece Facundo Piriz, mijlocașul defensiv în vârstă de 29 de ani care a ajuns la formația din Giulești pe 26 septembrie 2020.

Drama prin care trece Facundo Piriz, mijlocașul de la Rapid

“Facundo (n.r. – Piriz) trece prin clipe teribile. Cred că e cam cel mai profesionist jucător. Chiar dacă lucrez cu el de două săptămâni, se vede că vine de la nivelul ăla. E un băiat fantastic. Trece prin problemele prin care trece şi nu le doresc la nimeni. 

ADVERTISEMENT

E un lucru absolut cumplit. El vine, îşi doreşte să joace pentru Rapid, pentru atmosfera noastră. Vine de la un nivel, nu mai are rost să vorbim. Jos pălăria. Ne inchinăm în faţa la astfel de jucători”, a declarat Daniel Pancu la Telekom Sport.  

Daniel Pancu și Facundo Piriz

De ce boală suferă fiica lui Facundo Piriz

Conform sursei citate maisus, fiica lui Facundo Piriz în vârstă de doar patru ani suferă de diabet. Micuța urmează tratamentul la București, iar fotbalistul formației Rapid București se împarte între spital și antrenamente. Facundo Piriz a fost titular în meciul disputat de formația din Giulești împotriva celor de la Petrolul, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro, Facundo Piriz a început fotbalul la Nacional, iar în ianuarie 2013 a fost cumpărat de Terek Grozny cu 2,8 milioane de euro. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Montpellier, formație care a plătit pentru el 1 milion de euro, iar în septembrie 2019 a ajuns la Rapid București, echipă care-l plătește regește, informație dezvăluită de FANATIK. Uruguayanul primește 8.000 de euro pe lună, dar aceșta poate crește dacă rapidiștii vor promova, situație în care va mai lua un bonus de 40.000 de euro. Mai mult, Facundo a încasat și 40.000 de euro în momentul semnării contractului.

Rapid București se află pe locul 4 în clasamentul din Liga 2, cu 20 de puncte adunate în 10 meciuri, la egalitate cu UTA Arad și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Formația lui Daniel Pancu are 6 victorii, două egaluri și două înfrângeri în sezonul 2019 – 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: