News

Drama procurorului Teodor Niţă. Şi-a îngropat fiul care s-a sinucis, alături de fiica pierdută acum 20 de ani

Procurorul Teodor Niţă şi-a îngropat fiul, la doar o zi după ce acesta s-a sinucis. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânărul i-a trimis tatălui un mesaj de adio
21.11.2022 | 19:04
Drama procurorului Teodor Nita Sia ingropat fiul care sa sinucis alaturi de fiica pierduta acum 20 de ani
Procurorul Teodor Niţă şi-a îngropat fiul
ADVERTISEMENT

Petrică Adrian Niță fiul procurorului constănţean Teodor Niţă, care s-a sinucis duminică înainte de prânz a fost înmormântat rapid, după doar o zi. Tragedia este cu atât mai mare, cu cât procurorul şi-a mai îngropat un copil, în urmă cu 21 de ani.

Mesaj de adio către tată

Petrică Adrian este al doilea copil pe care îl pierde procurorul Teodor Niţă după Sânziana, care a murit în 2001, la câteva zile de la naştere. Acum, tânărul de 31 de ani îşi doarme somnul de veci alături de sora sa, cei doi fraţi fiind îngropaţi unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

Petrică Adrian Niță era executor judecătoresc de aproape doi ani şi s-a împușcat duminică la prânz cu arma tatălui său, nu înainte de a-i trimite acestuia un mesaj de adio, în care şi-a explicat gestul. Imediat ce a primit mesajul, procurorul a mers acasă la fiul său, dar când a ajuns acesta zăcea deja inconştient, într-o baltă de sânge.

Disperat, procurorul Teodor Niţă a sunat la 112 şi în mai puțin de trei minute la fața locului au sosit polițiștii, criminaliștii și două echipaje SMURD din cadrul ISU Dobrogea. În ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, bărbatul a murit, două ore mai târziu, la spital.

ADVERTISEMENT

Curios este că vecinii spun că nu au auzit niciun foc de armă, că l-au văzut pe bărbat doar de câteva ori, dar nu știau cine este și nu părea a avea probleme, după cum relatează publicaţia locală replicaonline.ro, care a luat impresii de la faţa locului.

Sinuciderea fiului procurorului Niţă este înconjurată încă de multe lucruri necunoscute, iar deocamdată nimeni nu confirmă sau infirmă vreo variantă. Printre cele mai luate în calcul ipoteze ar fi probleme de dragoste, după ce soţia l-ar fi părăsit şi l-a luat cu ea pe fiul lor în vârstă de numai patru ani, dar şi posibile datorii materiale, însă nicio versiune oficială nu a fost încă făcută publică.

ADVERTISEMENT
Tags: